top of page

sâm., 22 oct.

|

Platforma Zoom

2023 - ANUL IEPURELUI DE APA - CONFERINTA ANUALA DE METAFIZICA CHINEZA

INVESTITIE: 375 RON

Registration is closed
See other events
2023 - ANUL IEPURELUI DE APA - CONFERINTA ANUALA DE METAFIZICA CHINEZA

Data si locatia

22 oct. 2022, 11:00 – 16:00

Platforma Zoom

Despre eveniment

In perspectiva tumultuoasa a anului care urmeaza sa se incheie, perspectiva pentru care participantii la conferinta de anul trecut au fost pregatiti, iata ca va asteptam si anul acesta la un eveniment deosebit care, ca in fiecare an, incununeaza activitatea noastra din domeniul Astrologiei si a Metafizicii Chineze, in scopul de a va oferi toate uneltele necesare pentru a solidifica fundatia prosperitatii, a sanatatii si a succesului deplin, pe toate planurile, pentru anul care urmeaza.

Adresata in primul rand tuturor celor care sunt interesati sa isi imbunatateasca viata si sa puna bazele unui an prosper si implinit, dar si tuturor celor pasionati de Astrologie si de Metafizica Chineza cu toate ramurile ei, conferinta despre ANUL IEPURELUI DE APA este un eveniment cu atat mai special cu cat anul care vine va fi dominat de evenimente extreme si foarte complexe in plan global, evenimente care, implicit, pot afecta viata inclusiv la nivel de individ. Economia, politica, crizele diverse si conflictele, transporturile si comertul, toate acestea, dar si alte aspecte ne pot afecta pe fiecare ca individ. Si cum avantajul il au intotdeauna doar cei care sunt pregatiti temeinic si cei care isi iau toate masurile de precautie si de asigurare, cei care stiu dinainte ce sa faca, vom invata impreuna pe data de 22 Octombrie 2022 CE sa facem, CUM sa facem, CAND sa facem, CU CINE sa facem si mai ales DE CE sa facem, pentru ca anul care urmeaza sa ne intampine cu tot ceea ce este mai bun si mai frumos din toate punctele de vedere, in ciuda provocarilor sale complexe!

Veti avea oportunitatea de a invata care sunt punctele forte pe care este bine sa mizati in anul care vine, dar si care sunt punctele slabe pe care este bine sa le intariti; veti avea sansa de a fi initiati in tainele metodologiilor Qi Men Dun Jia si Zi Wei Dou Shu specifice pentru anii conflictuali pentru a aplica tehnici clasice, dar cu impact in modernitate si cu rezultate imediate in scopul optimizarii fiecarui capitol al vietii dumneavoastra si veti putea aplica tot ceea ce invatati in scopul armonizarii cu mediul, cu societatea, dar mai ales cu interiorul dumneavoastra, in scopul cultivarii unei stari de sanatate imbatabile si a unui Spirit armonios si echilibrat.

Nu vom ocoli nici aspectele mistice si spirituale ale anului care urmeaza, la acest capitol fiindu-va pregatite multe surprize placute si de metodologii cu aplicare imediate care, multe dintre ele, sunt oferite in premiera!

Cui se adreseaza acest eveniment?

Conferinta se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de pregatire in artele Astrologiei si ale Metafizice Chineze, insa doar acelor persoane care doresc sa isi imbunatateasca considerabil viata si sa faca in asa fel incat anul care urmeaza sa fie mai prosper si mult mai plin de succes decat cel care urmeaza sa se termine!

Cum se desfasoara evenimentul:

Aceasta conferinta se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 22 Octombrie 2022, incepand cu ora 11:00. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola, iar in cadrul evenimentului vor primi materialele necesare pentru studiu.

Investitia pentru eveniment:

Este de 375 RON si se poate plati intr-unul din conturile urmatoare, mentionand la explicatii numi cuvantul TRANSFER sau DATA evenimentului (fara numele acestuia):

CEC BANK: RO23CECEC001946393289111

CEC BANK: RO91CECEB00108RON4476156

Recomandari suplimentare:

Se recomanda sa aveti cu dumneavoastra propria harta BaZi (dar si hartile familiei sau prietenilor despre al caror destin anual doriti sa aflati mai multe informatii) si, pentru a invata cum sa va transformati propria casa intr-o sursa de sanatate si de prosperitate in anul care urmeaza, va rugam sa aveti la indemana si planul propriei locuinte.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page