top of page

vin., 29 mar.

|

Cabinet

BAZI ACADEMY©

2650 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
BAZI ACADEMY©

Data si locatia

29 mar. 2019, 17:00 – 31 mar. 2019, 17:30

Cabinet, Strada Alexandru Moruzzi Voievod, București, Romania

Despre eveniment

Bazi Academy© reprezinta probabil cel mai important pas pe care il veti face pe cararea autocunoasterii si a cunoasterii destinului celor din jur. Arta astrologiei chineze ofera practicantilor acces la profunzimile si secretele destinului uman, dar si precizia predictiei desfasurarii acestuia.

In cadrul acestui curs, toti participantii care vor deveni dupa absolvire practicanti "cu acte in regula", vor primi de la A la Z toate informatiile necesare pentru a putea interpreta amanuntit o harta BaZi, toate metodele necesare de predictie a destinului, insistandu-se asupra tranzitelor stelare dar si asupra artei avansate de selectare a celor mai bune date pentru diferite activitati.

Pentru prima oara includem in Academia© BaZi elementele cele mai precise pentru selectarea datelor destinului (Ming Xue Ze Ri) si cele mai fascinante formule clasice de imbinare a BaZi si Feng Shui.

Toate manualele si materialele de curs sunt furnizate fiecarui participant, impreuna cu diploma de absolvire recunoscuta de Academia de Metafizica Chineza din Malaezia a lui Joey Yap.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page