top of page

sâm., 06 iul.

|

Cabinet

BAZI SI VIETILE ANTERIOARE

1000 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
BAZI SI VIETILE ANTERIOARE

Data si locatia

06 iul. 2019, 11:00 – 19:00

Cabinet, Bulevardul Mărășești 2B, București, Romania

Despre eveniment

Pentru toti cei care au studiat cel putin primul nivel de BaZi, dar si pentru toti cei pasionati de Metafizica Chineza in general si de analiza destinului in particular, va oferim un curs cu o tematica specifica - analiza vietilor anterioare, a lectiilor din acestea, a efectului actiunilor trecutului in prezent si a modului in care fiecar practicant poate beneficia de succes prin anihilarea energiei negative din trecut, manifestandu-si astfel un viitor stralucitor.

In doua zile intensive vom largi subiectul Pilonului Vietii si al Pilonului de Conceptie, precum si a altor doi piloni speciali: Pilonul Maestrului Interior si Pilonul Mistic. Prin studierea acestora, si prin compararea lor cu harta natala BaZi si cu Pilonii Norocului, vom reusi sa extragem informatii pretioase despre destin si despre DE CE-UL lucrurilor care ni se intampla.

De cele mai multe ori, mai ales intr-un an ca 2019, daca intelegem "de ce"-ul, reusim sa evitam repetarea unor greseli si putem astfel inlocui comportamente distructive cu obiceiuri constructive si benefice. Multiplele cazuri practice analizate, precum si analiza hartilor participantilor vor face ca toate principiile analizei karmice sa devina limpezi si clare.

Va astept cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page