top of page

sâm., 16 oct.

|

PLATFORMA ZOOM

CEI 40 DE SERVITORI - UN SISTEM COMPLET DE MAGIE HERMETICA

INVESTITIE: 500 RON

Registration is Closed
See other events
CEI 40 DE SERVITORI - UN SISTEM COMPLET DE MAGIE HERMETICA

Data si locatia

16 oct. 2021, 11:00 – 16:00

PLATFORMA ZOOM

Despre eveniment

CEI 40 DE SERVITORI - UN SISTEM COMPLET DE MAGIE HERMETICA

Acest curs special, sustinut pentru prima data in cadrul cabinetului nostru, reprezinta o metodologie hermetica completa de lucru pentru a obtine doua beneficii principale: in primul rand, o metoda de divinatie imbatabila si totusi foarte simpla de aplicat, iar apoi, o suma de tehnici (40 mai precis) menite sa ofere practicantilor rapiditate in manifestarea si materializarea scopurilor specifice. Acest sistem modern se bazeaza pe tehnici hermetice si pe Magia Haosului si presupune initieri spirituale care aduc nu numai echilibru personal, dar si un mult mai mare control si o mai mare constientizare asupra arhetipurilor Universale si personale. Cei 40 de "servitori" nu sunt altceva decat arhetipuri spirituale te tip Akashic care pot fi accesate si care ne pot asista in scopurile noastre.

Toti participantii vor primi materiale de curs si multe surprize "digitale". (Materialele oferite in cadrul acestui eveniment sunt in mare parte in limba engleza!)

Ce vei invata la acest eveniment:

- cine sunt cei 40 de Servitori

- metode de autoinitiere pentru practica celor 40 de Servitori (caci poate doriti sa ii invatati si pe altii...)

- initierea propriu-zisa in arta celor 40 de Servitori

- metodologia completa a sistemului celor 40 de Servitori aceasta va fi dezvaluita in cadrul cursului)

- si multe surprize...

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de folosirea practicilor hermetice si a magiei ritualice. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul sau tratamentul medical de specialitate.

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 16 Octombrie 2021, intre orele 11:00 si 16:00. Participantii care fac dovada achitarii investitiei pentru eveniment vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page