top of page

sâm., 05 sept.

|

Zoom

Cele 24 de date ale Dragonului Imperial

250 RON

Registration is Closed
See other events
Cele 24 de date ale Dragonului Imperial

Data si locatia

05 sept. 2020, 11:00 – 13:30

Zoom

Despre eveniment

     Acest eveniment se sustine in contextul in care economia si fluxul social actuale impun o implicare metafizica activa din partea tuturor celor care doresc nu numai sa evolueze, dar si sa progreseze in plan material, uman si social. De aceea am ales sa oferim acum, in mod sintetic, informatii care, in mod firesc, se ofera la un nivel mai avansat, doar in anumite scoli, si la preturi de multe ori mai mari.

     Bazat pe metodologiile celor “24 de Sezoane ale Qi-ului”, folosite de catre specialistii din vechime de la curtile imperiale chineze pentru a-l sfatui pe Imparat (metaforic denumit “Dragon”), participantii vor invata despre datele cele mai eficiente pentru activarea “norocului pamantesc”, dar vor afla si metoda prin care isi pot calcula singuri, in functie de data nasterii, propria data imperiala “de flux” pentru a favoriza imbunatatirea energiei fiecarui an in parte.

Ce veti primi la acest eveniment:

  • - Cele 24 de date ale Dragonului Imperial, calculate cu precizie
  • - Metodologia calcularii “datei imperiale de flux”
  • - Metodologia activarii prin Qi Men Dun Jia a “portii Dragonului” (denumita si “cea de-a noua poarta”), precum si rolul si functiile acesteia

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 5 Septembrie, intre orele 11:00 si 13:30. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola. LOCURILE PENTRU ACEST EVENIMENT SUNT LIMITATE!

Investitia pentru eveniment:

* 250 RON - pentru cei care achita pana in data de 5 Septembrie, inclusiv

* 550 RON - pentru cei care achita dupa data de 6 Septembrie

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page