sâm., 30 ian.

|

Zoom

CHEN GONG DE YI SHU - ARTA METAFIZICA CHINEZA A SUCCESULUI

400 RON

Registration is Closed
See other events
CHEN GONG DE YI SHU - ARTA METAFIZICA CHINEZA A SUCCESULUI

Data si locatia

30 ian. 2021, 11:00 – 16:00

Zoom

Despre eveniment

Sambata, 30 Ianuarie 2021, va invitam la un eveniment foarte important, mai ales avand in vedere contextul trecerii in scurt timp in noul an chinezesc al Bivolului de Metal. Masterclass-ul CHEN GONG DE YI SHU: ARTA METAFIZICA A SUCCESULUI se adreseaza tuturor celor pasionati de Metafizica Chineza cu toate ramurile acesteia si isi propune sa ofere o metodologie si o abordare noua asupra diamantului numit SUCCES! Ah… si sa nu uitam datele imperiale speciale pe care participantii le vor primi la acest eveniment!

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Ce este Chen Gong De Yi Shu
  • Cum se aplica astrologia chineza Chen Gong in viata oamenilor
  • Chen Gong si Feng Shui: aplicatii importante
  • Chen Gong si selectarea datelor
  • Datele imperiale Cheng Gong pentru anul 2021
  • …si multe altele!

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de metafizica chineza, astrologie, Feng Shui si Qi Men Dun Jia. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 30 Ianuarie 2021, intre orele 11:00 si 16:00. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment:

* 400 RON - pentru cei care au participat la CONFERINTA DE METAFIZICA CHINEZA din Octombrie 2020 despre Anul Bivolului de Metal si pentru cei care achita investitia pana in data de 15 Ianuarie 2021

* 900 RON - pentru cei care nu au participat la CMC sau achita investitia dupa 15 Ianuarie

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul