sâm., 28 aug.

|

ZOOM MEETING

CODURILE ABUNDENTEI SI CELE 12 ARHETIPURI ALE ZODIACULUI CHINEZESC

INVESTITIE: 350 RON

Registration is Closed
See other events
CODURILE ABUNDENTEI SI CELE 12 ARHETIPURI ALE  ZODIACULUI CHINEZESC

Data si locatia

28 aug. 2021, 11:00 – 15:00

ZOOM MEETING

Despre eveniment

CODURILE ABUNDENTEI SI CELE 12 ARHETIPURI ALE ZODIACULUI CHINZESC - O INCURSIUNE IN MAGIA CHINEZEASCA A PROSPERITATII PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Acest eveniment din seria MASTERCLASS se adreseaza tuturor celor pasionati de Metafizica Chineza si care sunt determinati sa isi activeze in vietile lor potentialele nebanuite ale prosperitatii pentru anul care urmeaza, dar si pentru tot restul vietii. 

Folosind metodologii specifice Feng Shui si Qi Men Dun Jia, participantii vor avea oportunitatea sa isi descopere "codurile abundentei" specifice zodiei lor si sa se le aplice direct, fara a fi nevoie de calcule interminabile. Tocmai de aceea, acest eveniment este potrivit inclusiv celor care nu au o pregatire formala in artele metafizice chinezesti.

Ce vei invata la acest eveniment:

- ce sunt codurile abundentei din Qi Men Dun Jia

- ce sunt codurile abundentei ale casei (prin Feng Shui)

- variatia Qi-ului abundentei in viata personala

- metode profesionale pentru activarea codurilor abundentei

- codurile abundentei pentru fiecare zodie in parte pentru anul 2022

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de Metafizica Chineza. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul sau tratamentul medical de specialitate.

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 28 August 2021, intre orele 11:00 si 15:00. Participantii care fac dovada achitarii investitiei pentru eveniment vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul