top of page

sâm., 22 iun.

|

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

CONFERINTA - CELE 50 DE LEGI ALE QI MEN DUN JIA

280 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
CONFERINTA - CELE 50 DE LEGI ALE QI MEN DUN JIA

Data si locatia

22 iun. 2019, 11:00 – 16:30

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Bulevardul Octavian Goga 2, București 030167, Romania

Despre eveniment

Va invit Sambata, 22 Iunie, la un eveniment special organizat la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti!

Conferinta “CELE 50 DE LEGI ALE QI MEN DUN JIA” - secretele chinezesti ale succesului, prosperitatii si fericirii - se doreste sa dezvaluie pentru prima data, atat cunoscatorilor, cat si incepatorilor, cele mai bine pastrate secrete ale artelor magice ale generalilor si inteleptilor curtilor imperiale chineze.

Participantii vor fi ghidati, pas cu pas, intr-o lume magica in care, aplicand regulile invatate, vor reusi sa isi manifeste cele mai arzatoare dorinte si sa faca in asa fel incat Universul sa raspunda cerintelor lor in modurile cele mai pozitive, rapide si eficiente.

Dincolo de cele 50 de Legi, participantii vor primi Date Imperiale particulare, calculate pentru lunile Iulie - Decembrie 2019 si, impreuna cu ele, initierile necesare aplicarii lor corecte si eficace.

Daca sunteti pasionati de propria dezvoltare personala, daca sunteti insetati de cunoastere si daca doriti sa aveti un contact direct cu fortele spirituale ale Qi Men Dun Jia, imbunatatindu-va astfel viata din toate punctele de vedere, va astept cu drag la conferinta!

Investitia pentru eveniment este de 280 RON.

Datorita naturii speciale a informatiilor prezentate, participarea se face doar live!

Va astept cu drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page