top of page

sâm., 20 mai

|

Platforma ZOOM

CULTIVAREA CELOR TREI COMORI - ARTA TAOISTA A SANATATII SI ARMONIEI

Investitie: 400 RON

Registration is closed
See other events
CULTIVAREA CELOR TREI COMORI  - ARTA TAOISTA A SANATATII SI ARMONIEI

Data si locatia

20 mai, 11:00 – 14:30

Platforma ZOOM

Despre eveniment

Sambata, 20 Mai 2023, continuam seria de workshopuri si initieri cu o intalnire deosebita pentru toti cei pasionati de arta vindecarii, de meditatie, de Taoism si de practicile ezoterice orientale din inima muntilor Wudang - CULTIVAREA CELOR TREI COMORI  - ARTA TAOISTA A SANATATII SI ARMONIEI - eveniment in cadrul caruia participantii vor avea oportunitatea sa fie initiati in practica unor metode Taoiste eficiente si usor de aplicat si sa experimenteze astfel beneficiile rapide ale practicii lor in scopul vindecarii, al armonizarii si al cultivarii longevitatii. Seria de tehnici si metode invatate face parte din scolile Taoiste ale Maestrilor Wang Liping si Wang Yun si sunt specifice practicantilor din muntii Qingcheng, bine cunoscuti nu doar pentru eficienta acestora, dar si pentru abilitatile lor considerate extraordinare, motiv pentru care multe dintre aplicatiilor lor au fost considerate "secrete".

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Despre Tao si natura sa omniprezenta
  • Energia personala si descatusarea acesteia - cele cinci carari ale descatusarii energiei
  • Cauzele subtile ale suferintelor si metodologia rezolvarii cauzale
  • "Cele trei comori" - de la teorie la intelegere si aplicatie
  • Metode practice pentru cultivarea si transformarea Esentei (Jing), Energiei (Qi) si a Spiritului (Shen)
  • Vidul (Xu) si arta meditatiei instantanee
  • Tehnici si metode aplicate pentru sanatate, protectie, armonie si longevitate - vor fi dezvaluite direct participantilor la Workshop
  • Initiere / Meditatie
  • Si multe altele…

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de arta vindecarii prin metode energetice. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Workshop se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 20 Mai 2023, intre orele 11:00 si 14:30. Participantii care se inscriu ferm prin plata investitiei la eveniment, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment: este de 400 RON si se poate achita prin transfer bancar intr-unul dintre conturile urmatoare, mentionand la explicatia tranzactiei doar cuvantul "TRANSFER" sau doar data evenimentului:

BT (RON): RO65BTRLRONCRT0454711401

BT (EUR): RO15BTRLEURCRT0454711401

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page