top of page

sâm., 09 oct.

|

PLATFORMA ZOOM

DINCOLO DE LIMITE - SECRETELE QI MEN DUN JIA PENTRU SUCCES DEPLIN

INVESTITIE: 600 RON

Registration is Closed
See other events
DINCOLO DE LIMITE - SECRETELE QI MEN DUN JIA PENTRU SUCCES DEPLIN

Data si locatia

09 oct. 2021, 11:00 – 16:00

PLATFORMA ZOOM

Despre eveniment

DINCOLO DE LIMITE - SECRETELE QI MEN DUN JIA PENTRU SUCCES DEPLIN

Nu fara de motiv se considera ca Qi Men Dun Jia reprezinta una dintre artele "secrete" ale Metafizicii Chineze, secrete pentru care multi din istoria imperiala a Chinei au fost pedepsiti pentru ca le cunosteau si le aplicau, iar cei "norocosi" au reusit sa se elibereze si sa migreze in occident, acolo unde, rareori, au facut publice unui public select informatii pretioase si cu un potential transformativ de nebanuit. Depasind limitele impuse de scolile "comerciale", am avut oportunitatea sa intalnesc si eu un astfel de om "norocos", un adevarat Maestru care, sub auspiciile unui "concediu", mi-a oferit sansa sa patrund mai profund in arta mistica a Qi Men, arta din care doresc sa impartasesc celor interesati in cadrul acestui Masterclass.

Ce vei invata la acest eveniment:

- ce este Yincang De Qi Men Dun Jia - arta secreta a Qi Men

- care sunt secretele portilor ascunse - JiMi Men

- cum se poate folosi energia portilor in Qi Men pentru a altera realitatea

- traversarea dimensiunilor spirituale in scopul obtinerii de informatii si ghidaj

- metoda celor noua fluvii

- folosirea palatului central si a puterii lui 5 ;)

- si multe altele...

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de folosirea artelor Metafizicii Chineze si a Qi Men Dun Jia. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul sau tratamentul medical de specialitate.

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 9 Octombrie 2021, intre orele 11:00 si 16:00 si se adreseaza celor care au cel putin cunostinte de baza despre Metafizica Chineza si/sau Qi Men Dun Jia. Participantii care fac dovada achitarii investitiei pentru eveniment vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page