sâm., 14 nov.

|

Zoom

Floarea Vietii si Misterul Initierii

INVESTITIE: 300 RON

Registration is Closed
See other events
Floarea Vietii si Misterul Initierii

Data si locatia

14 nov. 2020, 11:00 – 15:00

Zoom

Despre eveniment

Sambata, 14 Noiembrie, va invitam la un eveniment special care va continua seria de “Masterclass Events” organizate de catre Risvan Vlad Rusu!

Continuam seria de Masterclass Events cu o intalnire pentru toti cei pasionati de ocultismul egiptean, de magia egipteana si de misterele initiatice ale inaintemergatorilor nostri - FLOAREA VIETII SI MISTERUL INITIERII - eveniment in cadrul caruia participantii vor avea oportunitatea sa primeasca initiereile intr-una dintre metodologiile cele mai antice si mai interesante ale magiei egiptene si ale Geometriei Sacre, prin care vor reusi sa invete cum sa se conecteze la marile egregore initiatice si de cunoastere ale Marilor Preoti ai vechiului Egipt.

Floarea Vietii nu reprezinta numai un simbol egiptean al geometriei sacre, ci este un adevarat portal catre misterele initiatice ale vechilor mistici egipteni. Prin cunoasterea semnificatiilor si a aplicabilitatii acestui simbol complex, participantii se vor putea conecta la acel nivel cauzal specific prin care vor putea readuce la manifestare fortele lor primite prin initeri in aceasta existenta sau in altele.

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Ce este Floarea Vietii? Ce este Oul Vietii?
  • Semnificatiile specifice ale Geometriei Sacre / legatura dintre Geometria Sacra si Magia Egipteana
  • Cele 10 niveluri de meditatie ale Florii Vietii
  • Metodologia pentru conectare cauzala in scopul reactivarii initierilor ancestrale
  • Comunicarea cu entitatile protectoare ale cunoasterii
  • …si multe altele

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de pregatire in practicile magiei egiptene, Cabalei, hermetismului sau energeticii umane. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 14 Noiembrie, intre orele 11:00 - 14:00. Participantii care se inscriu ferm vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola. Toti participantii vor primi materialele necesare, in format digital, in ziua desfasurarii Masterclass-ului.

Investitia pentru eveniment:

* 300 RON - pentru cei care achita pana in data de 14 Noiembrie, inclusiv

* 500 RON - pentru cei care achita intre 15 si 19 Noiembrie, inclusiv

* 800 RON - pentru cei care achita dupa data de 20 Noiembrie, inclusiv.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul