top of page

sâm., 16 ian.

|

Zoom

INITIERE IN ARTA UTILIZARII TELESMELOR MAGICE

350 RON

Registration is Closed
See other events
INITIERE IN ARTA UTILIZARII TELESMELOR MAGICE

Data si locatia

16 ian. 2021, 11:00 – 14:30

Zoom

Despre eveniment

Sambata, 16 Ianuarie 2021, incepem activitatile didactice ale noului an cu un Masterclass deosebit (mai ales avand in vedere succesul subiectului abordat la seminariile saptamanale), adresat tuturor celor pasionati de metafizica, vindecare si hermetism - INITIERE IN ARTA UTILIZARII TELESMELOR MAGICE - eveniment in cadrul caruia participantii vor avea nu numai oportunitatea sa invete despre stiinta magica a Telesmelor (imagini simbolice cu putere spirituala si de manifestare), dar si sa fie initiati in 100 de simboluri telesmatice de putere si cu scopuri variate.

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Ce sunt telesmele si simbolurile telesmatice
  • Cum se aplica telesmele in viata de zi cu zi
  • Care este legatura dintre telesme si Ingeri
  • 100 de telesme pentru scopuri variate, de la material, la spiritual
  • …si multe altele

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de energetica, de arta vindecarii mentale si spirituale, de hermetism si de cabala mistica. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 16 Ianuarie 2021, intre orele 11:00 si 14:30. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment:

* 350 RON

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page