top of page

sâm., 02 mar.

|

Cabinet

KARMA SI CAUZA: ARTA ANALIZEI SI TERAPIEI CAUZALE

850 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
KARMA SI CAUZA: ARTA ANALIZEI SI TERAPIEI CAUZALE

Data si locatia

02 mar. 2019, 11:00 – 18:00

Cabinet, Strada Alexandru Moruzzi Voievod, București, Romania

Despre eveniment

"Karma" si "Cauza" sunt concepte nu numai "la moda" in ziua de astazi, insa chiar elemente fundamentale fara intelegerea carora, adevarata vindecare nu se poate realiza. In cadrul acestui curs intensiv ne propunem sa parcurgem lectiile scolii bioenergetice rusesti si a invataturilor acestei scoli despre TRATAMENTUL CAUZAL, despre decelarea cauzelor suferintelor si despre modalitati practice prin intermediul carora persoanele sa evite recaderea in suferinta.

Vom invata impreuna despre chakre si antichakre, despre cum se activeaza si se dezactiveaza acestea si ce se intalneste dincolo de ele, vom vorbi despre stringuri cauzale si cum sa le gasim si sa le indepartam. Vom trata de asemenea extins subiectul tratamentului cu cristale de tip "laser" a biocampului cauzal si a suferintelor de tip karmic. Vom prezenta de asemenea elementele fundamentale despre karma de neam si de generatie, despre karma de familie si despre mostenirile karmice si cum pot fi acestea manageriate in mod eficient.

Cursul se adreseaza nu numai terapeutilor, dar si tuturor celor care sunt interesati sa aiba o viata mai buna, mai implinita si mai satisfacatoare pentru ca, ajutandu-te pe tine, ii poti ajuta si pe cei dragi tie!

Te asteptam cu drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page