top of page

sâm., 08 iun.

|

Cabinet

MAGIA RUNELOR

900 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
MAGIA RUNELOR

Data si locatia

08 iun. 2019, 11:00 – 19:00

Cabinet, Bulevardul Mărășești 2B, București, Romania

Despre eveniment

Fascinatia culturilor nordice, a miturilor despre Thor si al sau ciocan magic Mjolnr, ecumenismul spiritual al arborelui vietii nordic - Yigdrasil cu cele zece taramuri ale sale si multe aspecte ale spiritualitatii nordice care culmineaza cu misterul grafic al RUNELOR - alfabetul magic oferit conform legendelor de catre Odin umanitatii... toate aceste elemente se gasesc ca rezonanta in structurile psihice umane ca amprente arhetipale originare.

Toti cei care isi gasesc rezonanta in toate acestea si care doresc sa invete despre puterea magica a Runelor si despre combinatiile dintre acestea - Rune Legate - dar si cei care isi doresc sa afle cum natura insasi infuzeaza cu propria ei magie practica runica, sunt invitati la un eveniment deosebit si care imbie spiritul nu numai prin aplicatiile sale, dar mai ales prin implicatiile filosofice.

Cursul de Magie Runica se adreseaza celor care doresc sa trezeasca la viata natura propriei fiinte, echilibrul dintre masculinul fundamental si femininul fundamental si sa foloseasca Gandr si Galdr - Cupa si Bagheta magica a prezentei Divine in toate aspectele vietii. Cei chemati sa studieze vor simti deschiderea practicii si poate chiar amintirea acesteia...

Va astept cu mult drag intr-o lume de poveste menita sa creeze realitatea!

Distribuie evenimentul

bottom of page