top of page

dum., 16 dec.

|

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

MEDITATIA DE SFARSIT DE AN

450 RON

Din pacate nu mai sunt locuri la acest eveniment
Vezi alte evenimente
MEDITATIA DE SFARSIT DE AN

Data si locatia

16 dec. 2018, 11:00 – 15:30

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, CCIR Business Center, Bulevardul Octavian Goga 2, București 030982, Romania

Despre eveniment

Ca de fiecare data, va invitam si acum la evenimentul cel mai asteptat al anului - "Meditatia de Sfarsit de An" - unde aveti oportunitatea nu numai de a beneficia de relaxarea si de buna-dispozitie oferite de procesul meditativ, dar puteti profita si de tehnicile de manifestare a recunostintei pentru anul care tocmai se termina.

Se pot inscrie doar acele persoane care isi doresc cu adevarat ca anul 2019 sa fie mult mai bun din toate punctele de vedere si care, in mod constient, decid sa fie receptivi la noi oportunitati si metodologii creatoare de prosperitate, sanatate, armonie relationala, implinire in cariera si fericire holistica.

Toate acestea vor deveni realitate odata cu optimizarea capacitatii de intelegere a lectiilor si a invataturilor anului care se incheie si cu manifestarea recunostintei, a iubirii si a iertarii, pe toate planurile.

Rezumand, scopul meditatiei de sfarsit de an este sa manifeste in fiecare potentialul crescator si ascendent astfel incat, fiecare participant sa poata cu adevarat sa AFIRME ca este DIN CE IN CE MAI BINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page