top of page

sâm., 17 dec.

|

Platforma Zoom

MEDITATIA DE SFARSIT DE AN

INVESTITIE: 350 RON

Registration is closed
See other events
MEDITATIA DE SFARSIT DE AN

Data si locatia

17 dec. 2022, 11:00 – 15:30

Platforma Zoom

Despre eveniment

          Iata ca aproape a mai trecut inca un an, cu bunele si cu mai putin bunele lui, si a venit vremea sa reflectam la ce a fost si - cel mai important - sa punem bazele a ceea ce ne dorim sa fie, sa multumim pentru ce am primit si sa fim deschisi catre toate binecuvantarile pe care ni le va aduce anul viitor si, mai ales, sa meditam pentru a manifesta potentialul extraordinar al noii perioade, din toate punctele de vedere si in modurile cele mai benefice si oportune pentru fiecare dintre noi!

          Asadar, ca in fiecare an, va asteptam si de aceasta data sa participati la cel mai asteptat eveniment organizat de catre noi – MEDITATIA DE SFARSIT DE AN!

          Acest eveniment special se adreseaza tuturor acelor persoane care stiu cu certitudine ca isi doresc manifestarea unui an viitor stralucitor si prosper, binecuvantat cu sanatate si cu relatii de calitate, cu succes si impliniri pe toate planurile. Toate persoanele interesate in dezvoltarea personala si in evolutia spirituala pot beneficia de puterea meditatiei de grup, meditatie care, asa cum este deja demonstrat, poate amplifica puterea proiectelor personale si poate infuza cu energie suplimentara dorintele cele mai aprinse ale fiecaruia.

          In cadrul acestui eveniment special vom prezenta cele mai importante aspecte ale anului care urmeaza, vom analiza “scurtaturile” pe care le puteti aborda pentru a evita evenimentele neplacute si vom invata, din punct de vedere hermetic, ce, cum, cand, unde si cu cine sa facem astfel incat anul 2023 sa fie din toate punctele de vedere mai bun decat cel care tocmai se incheie.

          Mai mult decat atat, vom avea sansa sa fim initiati in tehnici hermetice din scolile vechiului Egipt, tehnici de respiratie speciale, tehnici samanice si metode neconventionale - toate menite sa adauge un plus de valoare oricaror altor metode aplicate de catre fiecare participant si sa contribuie la starea globala de bine a fiecarui participant. Vom aborda tema succesului, a sanatatii, a protectiei, a inspiratiei, a devenirii de sine, a prosperitatii si manifestarii, dar si alte aspecte menite sa va scoata la iveala calitatea intrinseca de CO-CREATOR al propriei vieti!

          Fiecare participant va invata cum sa isi maximizeze avantajele si cum sa profite de punctele sale forte, minimizandu-si simultan puntele slabe, prin tehnici si metode specifice diverselor curente spirituale. De asemenea, in aceeasi ordine de idei, se va pune accentul pe CULTIVAREA UMORULUI, pe amplificarea acceptarii si Iubirii de sine, aspecte fara de care pot aparea blocaje in manifestarea scopurilor personale.

          La final, vom avea sansa sa impartasim Universului gratitudinea si multumirea personala, astfel incat sa atragem, printr-un efect similar celui de bumerang, cele mai inalte binecuvantari pe care le vom internaliza in toate structurile personale printr-un exercitiu special de meditatie.

          Asadar, daca va doriti si de aceasta data sa manifestati un an 2023 mult mai bun decat 2022, va asteptam cu drag Sambata, 17 Decembrie 2022, de la ora 11:00 in sala virtuala de curs, la cel mai anticipat eveniment al anului organizat de catre noi.

          Investitia pentru acest eveniment este de 350 RON, iar locurile sunt limitate!

          Toate persoanele care se inscriu ferm trimitandu-ne pe adresa de e-mail dovada platii investitiei pentru acest eveniment vor primi cu aproximativ 24 de ore inainte linkul de conectare la sala virtuala de curs.

          Plata investitiei pentru eveniment se poate face intr-unul din conturile:

          CEC BANK: RO23CECEC001946393289111

          CEC BANK: RO91CECEB00108RON4476156

          La explicatia platii se va trece doar cuvantul "Transfer"!

          Sunteti pregatiti sa manifestati implinirea crescatoare si sa fiti din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere si in anul care urmeaza?

          Daca raspunsul este DA, atunci va asteptam cu drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page