top of page

sâm., 14 dec.

|

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

MEDITATIA DE SFARSIT DE AN 2019 - 2020

450 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
MEDITATIA DE SFARSIT DE AN 2019 - 2020

Data si locatia

14 dec. 2019, 11:00 – 16:00

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, CCIR Business Center, Bulevardul Octavian Goga 2, București 030982, Romania

Despre eveniment

Ca in fiecare an, va asteptam si de aceasta data sa participati la cel mai asteptat eveniment organizat de catre noi – MEDITATIA DE SFARSIT DE AN!

Acest eveniment special se adreseaza tuturor acelor persoane care stiu cu certitudine ca isi doresc manifestarea unui an viitor stralucitor si prosper, binecuvantat cu sanatate si cu relatii de calitate, cu succes si impliniri pe toate planurile. Toate persoanele interesate in dezvoltarea personala si in evolutia spirituala pot beneficia de puterea meditatiei de grup, meditatie care, asa cum este deja demonstrat, poate amplifica puterea proiectelor personale si poate infuza cu energie suplimentara dorintele cele mai aprinse ale fiecaruia.

In cadrul acestui eveniment special vom prezenta cele mai importante aspecte ale anului care urmeaza, vom analiza “scurtaturile” pe care le puteti aborda pentru a evita evenimentele neplacute si vom invata, din punct de vedere hermetic, ce, cum, cand, unde si cu cine sa facem astfel incat anul 2020 sa fie din toate punctele de vedere mai bun decat cel care tocmai se incheie.

Mai mult decat atat, vom avea sansa sa fim initiati in tehnici hermetice din scolile vechiului Egipt, tehnici menite sa adauge un plus de valoare oricaror altor metode aplicate de catre fiecare participant. Printre acestea le vom aborda pe cele referitoare la PROTECTIE, SUCCES, SANATATE, PROSPERITATE, RELATII, COMUNICARE si EVOLUTIE.

Fiecare participant va invata cum sa isi maximizeze avantajele si cum sa profite de punctele sale forte, minimizandu-si simultan puntele slabe, prin tehnici si metode specifice Cabalei mistice. De asemenea, in aceeasi ordine de idei, se va pune accentul pe amplificarea acceptarii si Iubirii de sine, aspecte fara de care pot aparea blocaje in manifestarea scopurilor personale.

La final, vom avea sansa sa impartasim Universului gratitudinea si multumirea personala, astfel incat sa atragem, printr-un efect similar celui de bumerang, cele mai inalte binecuvantari pe care le vom internaliza in toate structurile personale printr-un exercitiu meditativ special.

Asadar, daca va doriti si de aceasta data sa manifestati un an 2020 mult mai bun decat 2019, va asteptam cu drag la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la cel mai anticipat eveniment al anului organizat de catre noi.

Sunteti pregatiti sa manifestati implinirea crescatoare si sa fiti din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere si in anul care urmeaza?

Daca da, atunci va astept cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page