top of page

vin., 07 iun.

|

București

BAZI I - CEI PATRU STALPI AI DESTINULUI - PRACTICANT

CURS INTENSIV

Registration is closed
See other events
BAZI I - CEI PATRU STALPI AI DESTINULUI - PRACTICANT
BAZI I - CEI PATRU STALPI AI DESTINULUI - PRACTICANT

Data si locatia

07 iun. 2024, 11:00 – 09 iun. 2024, 18:00

București, Bulevardul Libertății 16, București 030167, Romania

Despre eveniment

BaZi, sau Cei Patru Stalpi ai Destinului, reprezinta una dintre cele mai complexe si complete metode astrologice traditionale chinezesti pentru decodificarea destinului, pentru prevenirea fenomenelor neplacute din viitor si pentru aflarea cauzelor celor din trecut si pentru a facilita cele mai potrivite alegeri in cele mai bune momente.

Rolul BaZi nu este doar de a afla ce se va intampla, ci si "de ce" si care sunt posibilitatile pentru a imbunatati fiecare situatie de viata in parte, iar rolul consultantei BaZi nu este unul fatalist si constatator, ci unul pro-activ, prin care puteti afla ce este de facut sau de evitat astfel incat efectele anumitor fenomene neplacute care pot aparea in viitor sa fie minimizate.

Bazata pe teoria celor cinci elemente si pe interactiunile acestora, astrologia chineza BaZi este menita sa ofere raspunsuri concrete, exacte si punctuale la problemele si intrebarile fiecaruia si sa dezvaluie aspectele necunoscute sau neconstientizate pana in prezent legate de anumite fatete ale personalitatii si ale vietii. BaZi poate fie sa raspunda punctual la anumite intrebari (din diferite domenii ale vietii, inclusiv sinastrie si compatibilitati) sau sa dezvaluie in marea ei complexitate evolutia personala a fintei. Complexitatea analizei BaZi este relevata de holismul tehnicii si de abordarea unor aspecte ca: analiza celor cinci elemente in harta natala si a interactiunii dintre acestea, analiza tulpinilor ceresti si a ramurilor pamantesti, analiza interactiunilor dintre tulpinile ceresti, analiza interactiunilor dintre ramurile pamantesti, analiza celor cinci factori, analiza palatelor si a stelelor din harta BaZi, analiza celor "10 Zei" si a influentei lor, analiza compatibilitatilor, a etapelor vietii, etc. Desi precizia acestei tehnici este nemaintanita, trebuie sa ne amintim ca in metafizica chineza vorbim de TRIADA DESTIN - MEDIU - OM, iar componenta OM invita la actiune! Fara a actiona corespunzator, destinul se poate desfasura conform "scenariului" initial, insa luand masurile necesare pentru indreptarea si imbunatatirea unor aspecte ale vietii, putem sa atenuam si sa minimizam posibilele manifestari negative sau chiar sa evitam uneori adevarate dezastre.

Intr-un nou format, mai eficient si plin de noutati, cursul de BaZi se adreseaza tuturor acelor persoane care doresc o metoda astrologica eficienta...

 • pentru a lua decizii in cunostinta de cauza
 • pentru a maximiza potentialul personal interior
 • pentru a profita la maxim de resursele exterioare si de mediu
 • pentru a intelege mai bine relatiile cu ceilalti
 • pentru a alege cariera corecta
 • pentru a ne intelege mai bine personalitatea si caracterul
 • pentru a fi pregatiti sa profitam de momentele favorabile ale vietii
 • pentru a fi preveniti si pregatiti in fata momentelor mai putin favorabile ale vietii
 • pentru a intelege de ce s-au intamplat ori se intampla anumite lucruri
 • pentru a vedea CAND este momentul optim pentru actiune
 • pentru a vedea CARE este modul optim de a actiona in anumite situatii
 • pentru a vedea alaturi de cine ne sunt stimulate capacitatile interioare nelimitate
 • pentru a alege momentele cele mai bune pentru a incepe o afacere sau o colaborare
 • pentru a aplica Feng Shui traditional in mod corect
 • pentru a determina ciclurile de prosperitate personale astfel incat sa se evite investitiile ineficiente
 • pentru a ne imbunatati relatiile
 • pentru autocunoastere

Participantii la curs vor primi, la finalizarea acestuia, diplome de participare care atesta cunostintele dobandite, iar pentru cei care vor participa si la nivelul al II-lea, se vor acorda diplome de consultant BaZi.

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de Metafizica Chineza, astrologie, BaZi, Feng Shui, practici Taoiste si filozofie chineza. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Curs se desfasoara in format fizic, astfel: Vineri, 7 Iunie, Sambata, 8 Iunie si Duminica, 9 Iunie, intre orele 11:00 - 18:00.

Participantii care se inscriu ferm, prin completarea formularului de inscriere, vor primi prin e-mail inainte de eveniment detaliile de participare.

Investitia pentru eveniment:

Este de 2900 RON (include TVA 19%), iar pentru persoanele care au participat la conferinta de Metafizica Chineza despre Anul Dragonului de Lemn, investitia este de 2500 RON si se poate achita la momentul cursului sau in contul:

S.C. SEKHMET CONSULT S.R.L.

RO83BRDE410SV79729244100

SWIFT: BRDEROBU

BANCA: BRD

BUCURESTI, ROMANIA

Va asteptam cu drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page