top of page

sâm., 18 dec.

|

PLATFORMA ZOOM

MEDITATIA DE SFARSIT DE AN - EDITIE ANIVERSARA

INVESTITIE: 420 RON

Registration is Closed
See other events
MEDITATIA DE SFARSIT DE AN - EDITIE ANIVERSARA

Data si locatia

18 dec. 2021, 11:00 – 16:00

PLATFORMA ZOOM

Despre eveniment

MEDITATIA DE SFARSIT DE AN - EDITIE ANIVERSARA, SPECIALA!

Ca in fiecare an, va asteptam si acum la unul dintre cele mai asteptate evenimente pe care le organizam - MEDITATIA DE SFARSIT DE AN - care acum este intr-o editie speciala, aniversara si va asteapta cu multe surprize placute!

Acest eveniment special se adreseaza tuturor acelor persoane care stiu cu certitudine ca isi doresc manifestarea unui an viitor stralucitor si prosper, binecuvantat cu sanatate si cu relatii de calitate, cu succes si impliniri pe toate planurile. Toate persoanele interesate in dezvoltarea personala si in evolutia spirituala pot beneficia de puterea meditatiei de grup, meditatie care, asa cum este deja demonstrat, poate amplifica puterea proiectelor personale si poate infuza cu energie suplimentara dorintele cele mai aprinse ale fiecaruia.

In cadrul acestui eveniment special vom prezenta cele mai importante aspecte ale anului care urmeaza, vom analiza “scurtaturile” pe care le puteti aborda pentru a evita evenimentele neplacute si vom invata, din punct de vedere hermetic, ce, cum, cand, unde si cu cine sa facem astfel incat anul 2022 sa fie din toate punctele de vedere mai bun decat cel care tocmai se incheie.

Mai mult decat atat, vom avea sansa sa fim initiati in diverse tehnici mistice din scolile vechilor temple ale cunoasterii, tehnici menite sa adauge un plus de valoare oricaror altor metode aplicate de catre fiecare participant. Printre acestea le vom aborda pe cele referitoare la PROTECTIE, SUCCES, SANATATE, PROSPERITATE, RELATII, COMUNICARE si EVOLUTIE (si nu numai;) ).

Fiecare participant va invata cum sa isi maximizeze avantajele si cum sa profite de punctele sale forte, minimizandu-si simultan puntele slabe. De asemenea, in aceeasi ordine de idei, se va pune accentul pe amplificarea acceptarii si Iubirii de sine, aspecte fara de care pot aparea blocaje in manifestarea scopurilor personale.

La final, vom avea sansa sa impartasim Universului gratitudinea si multumirea personala, astfel incat sa atragem, printr-un efect similar celui de bumerang, cele mai inalte binecuvantari pe care le vom internaliza in toate structurile personale printr-un exercitiu meditativ special.

Asadar, daca va doriti si de aceasta data sa manifestati un an 2022 mult mai bun decat 2021, va asteptam cu drag Sambata, 18 Decembrie 2021, de la ora 11:00, in confortul platformei ZOOM, la cel mai anticipat eveniment al anului organizat de catre noi.

Rezervati-va un loc chiar acum, fie apeland la numarul de telefon 0758.020.536, fie trimitandu-ne un e-mail la adresa office@risvanvladrusu.ro

Sunteti pregatiti sa manifestati implinirea crescatoare si sa fiti din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere si in anul care urmeaza?

Va asteptam cu drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page