top of page

sâm., 13 mar.

|

Zoom

MEDITATIA LUI ABRAMELIN SI UNIUNEA CU INGERII DE LUMINA

300 RON

Registration is Closed
See other events
MEDITATIA LUI ABRAMELIN SI UNIUNEA CU INGERII DE LUMINA

Data si locatia

13 mar. 2021, 11:00 – 14:00

Zoom

Despre eveniment

     Sambata, 13 Martie, continuam seria meditatiilor - initiere cu o intalnire deosebita pentru toti cei pasionati de magie - MEDITATIA lui Abramelin si UNIUNEA CU INGERII DE LUMINA - eveniment in cadrul caruia participantii vor avea oportunitatea sa invete atat istoria, cat mai ales tehnicile principale ale unuia dintre cele mai importante manuale de magie, de o importanta capitala pentru toti practicantii hermetismului. Grimoire-ul lui Abramelin prezinta tehnici bazate pe Cabala mistica si care se adreseaza principalelor capitole fundamentale ale vietii: sanatate, prosperitate, iubire si evolutie spirituala.

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Despre istoria cartii lui Abramenlin
  • Operatiunile cabalistice din grimoire-ul lui Abramelin
  • Patratele magice ale lui Abramelin si folosirea lor
  • Meditatia intalnirii si a comuniunii cu Sfantul Inger Pazitor
  • Magia lui Abramenlin ca origine a magiei moderne
  • Si multe altele…

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de ocultism, magie, hermetism si metafizica. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Aceasta meditatie se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 13 Martie, intre orele 11:00 si 14:00. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola, iar participantii vor primi materialele necesare pentru studiu.

Investitia pentru eveniment:

* 300 RON

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page