top of page

sâm., 13 feb.

|

Zoom

Meditatia Ming Xiang pentru Succes si Prosperitate in Anul Nou Chinezesc

300 RON

Registration is Closed
See other events
Meditatia Ming Xiang pentru Succes si Prosperitate in Anul Nou Chinezesc

Data si locatia

13 feb. 2021, 11:00 – 14:30

Zoom

Despre eveniment

      Sambata, 13 Februarie, continuam seria de meditatii ghidate si de initieri cu o intalnire pentru toti cei pasionati de metafizica chineza in general, si de metafizica Yi Ching in particular. Astfel, Meditatia Ming Xiang pentru Succes si Prosperitate in Anul Nou Chinezesc, se adreseaza tuturor celor care doresc sa puna bazele unui an sanatos, prosper si plin de succes, bazandu-se pe energia specifica a fiecarei perioade a anului.

Acest eveniment se adreseaza atat celor care au studiat metafizica chineza, cat si celor pasionati sau curiosi care doresc sa isi transforme viata in asa fel incat anul 2021 sa le ofere mult mai mult bine si mult mai mult succes decat anul care a trecut.

Ce veti invata la acest eveniment?

  • Metode practice si eficiente din metafizica chineza pentru a transforma norocul.
  • Tehnologii optime si trucuri din metafizica chineza pentru a obtine succes.
  • Metode rapide din Yi Ching pentru a ne manifesta dorintele si pentru a afla informatii din viitor.
  • Si multe altele!

Esenta acestei intalniri este meditatia - initiere fundamentala taoista a anului nou, care isi are originea in scrierile clasice chineze ale lui Xu Zi Ping, si care se bazeaza pe fluxul energiei celor 64 de hexagrame in interactiunea lor cu fiecare persoana.

Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Aceasta meditatie se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 13 Februarie, intre orele 11:00 si 14:30. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment:

  • 300 RON

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page