top of page

joi, 02 sept.

|

PLATFORMA ZOOM

MEDITATIA TUMMO SI CULTIVAREA FOCULUI INTERIOR - SEMINAR SPECIAL

INVESTITIE: 200 RON

Registration is Closed
See other events
MEDITATIA TUMMO SI CULTIVAREA FOCULUI INTERIOR - SEMINAR SPECIAL

Data si locatia

02 sept. 2021, 18:00 – 21:00

PLATFORMA ZOOM

Despre eveniment

MEDITATIA TUMMO SI CULTIVAREA FOCULUI INTERIOR PENTRU ATINGEREA PUTERII, A SCOPURILOR PERSONALE SI A ILUMINARII - SEMINAR SPECIAL

Prin acest eveniment inauguram seria de SEMINARII SPECIALE care se desfasoara in zilele de Joi, la fel ca si seminariile cu care deja sunteti obisnuiti, insa la anumite date prestabilite. Seminariile speciale dureaza mai mult decat seminariile obisnuite, insa sunt presarate cu informatii speciale, avansate si initieri, iar scopul lor este de a facilita accesul la informatii pretioase si la cunoastere avansata tuturor celor care si-ar dori sa treaca la un nivel superior pe drumul spiritului.

Meditatia Tummo este o practica straveche, folosita de calugarii si de yoginii tibetani pentru a cultiva adevarata natura spirituala a focului interior, obtinand astfel nu numai anumite capacitati spirituale speciale si vizibile in material (incalzirea corpului in situatii de frig extrem, abilitatea de a transmite caldura si electricitate, diverse capacitati bio-electrice, etc.), dar si abilitatea de a folosi energia elementului Foc pentru a arde gandurile negative, a purifica fluxul destinului si a topi obstacolele din calea evolutiei.

Ce vei invata la acest seminar special:

- ce este Tummo si care sunt aplicatiile sale practice

- originile practicilor Tummo si cele opt lectii ale lui Naropa despre focul interior

- silaba sacra a activarii Focului interior si initierea in practica

- pasii meditatiei Tummo, practica scurta si practica lunga

- metoda arderii "negativului" din viata si arta descoperirii "Diamantului Stralucitor al Viziunii Iluminarii"

- si multe altele...

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de budismul tibetan si de practicile acestuia. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul sau tratamentul medical de specialitate.

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Joi, 2 Septembrie 2021, intre orele 18:00 si 21:00. Participantii care fac dovada achitarii investitiei pentru eveniment vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page