top of page

sâm., 12 dec.

|

Zoom

MEDITATIA VINDECARII CU INGERI, ARHANGHELI SI LUMINA

INVESTITIE: 250 RON

Registration is Closed
See other events
MEDITATIA VINDECARII CU INGERI, ARHANGHELI SI LUMINA

Data si locatia

12 dec. 2020, 11:00 – 15:00

Zoom

Despre eveniment

Sambata, 12 Decembrie, continuam seria de meditatii ghidate si initieri cu o intalnire pentru toti cei pasionati de energetica umana si in special de arta vindecarii - MEDITATIA VINDECARII CU INGERI, ARHANGHELI SI LUMINA - eveniment in cadrul caruia participantii vor avea oportunitatea sa experimenteze nu numai o meditatie deosebita, dar si o purificare puternica care poate pune bazele proceselor de vindecare la nivel mental, energetic si spiritual. Acest eveniment se adreseaza nu doar celor care sufera de anumite afectiuni, dar si tuturor celor care doresc sa experimenteze puterea protectiva si preventiva a meditatiei si sa invete anumite metodologii eficiente si simplu de aplicat in scopul promovarii starii de bine.

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Metode practice si eficiente de purificare ale sistemului energetic uman
  • Metodologia invocarii Ingerilor vindecatori
  • Metodologia invocarii Arhanghelilor vindecatori
  • Elemente fundamentale despre cauzele aparitiei bolilor
  • Legatura dintre imunitate, gandire si sistemul energetic uman
  • Metoda meditatiei de vindecare Angelice (meditatia propriu-zisa)

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de energetica umana si in special de arta vindecarii mentale si spirituale. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 12 Decembrie, intre orele 11:00 si 13:30. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment:

* 250 RON

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page