top of page

sâm., 29 aug.

|

Zoom

Puterea magica a segulelor Cabalei

460 RON

Registration is Closed
See other events
Puterea magica a segulelor Cabalei

Data si locatia

29 aug. 2020, 11:00 – 15:00

Zoom

Despre eveniment

ambata, 29 August, va invitam la un eveniment special care va continua seria de “Masterclass Events” organizate de catre Risvan Vlad Rusu - evenimente speciale, unice si care, in contextul situatiei actuale, sunt oferite tintit pentru a-i ajuta cat mai mult pe cei care vor participa, oferindu-le informatii de multe ori in premiera si cu utilitate maxima, pe teme de spiritualitate, divinatie si dezvoltare personala!

In acest weekend, continuam seria de Masterclass Events cu o intalnire pentru toti cei pasionati de magie, hermetism si Cabala - PUTEREA MAGICA A SEGULELOR CABALEI - eveniment special in cadrul caruia participantii vor avea oportunitatea sa fie initiati in arta incantatiilor si invocatiilor magiei cabalistice si sa invete peste 50 de “segule” (cuvinte si expresii magice de putere) care, folosite in moduri specifice, pot produce efecte benefice rapide si durabile. Folosindu-ne de simboluri telesmatice specifice, vom oferi tuturor participantilor initierile necesare, dar si abilitatea de a integra segulele primite cu talismane de putere care sa ii asiste pe participanti in demersurile lor de manifestare a realitatii dorite.

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Ce sunt segulele magice? Care este originea lor? Cum si de ce acestea functioneaza?
  • “Anatomia” unei segule magice
  • Telesmele si sigiliile magice activatoare ale segulelor
  • Cele 22 de segule magice ale alfabetului ebraic
  • Segule specifice pentru aplicatii de zi cu zi (more than 50 yummy stuff!!!)
  • Aplicatii pentru: bani si prosperitate, sanatate si bunastare, dragoste si sex, cariera si afaceri, magie si evolutie spirituala

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 29 August, intre orele 11:00 - 15:00. Participantii care se inscriu ferm vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment:

* 460 RON - pentru cei care achita pana in data de 28 August, inclusiv

* 550 RON - pentru cei care achita intre 29 si 31 August, inclusiv

* 730 RON - pentru cei care achita dupa data de 1 Septembrie, inclusiv.

Va asteptam cu mult drag!w

Distribuie evenimentul

bottom of page