sâm., 16 mar.

|

Cabinet

TALISMANELE LUI SOLOMON: ARTA MAGICA DE A FI STAPAN PE PROPRIA VIATA

650 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
TALISMANELE LUI SOLOMON: ARTA MAGICA DE A FI STAPAN PE PROPRIA VIATA

Data si locatia

16 mar. 2019, 11:00 – 18:00

Cabinet, Strada Alexandru Moruzzi Voievod, București, Romania

Despre eveniment

Solomon - figura enigmatica a hermetismului si a magiei traditionale, a lasat in urma sa atat secrete si mistere, dar si un bagaj de cunoastere esoterica deosebita: grimoire, epistole, pamflete magice si formule oculte, dar si un set de 44 de talismane planetare care contin in esenta lor sinteza energiilor planetelor si a entitatilor acestora, toate aceste talismane fiind menite pentru imbunatatirea vietii si pentru indeplinirea dorintelor personale.

Putini stiu insa ca fiecare dintre cele 44 de talismane a fost insotit si de cate un talisman de tip "oglinda", menit sa amplifice fortele invocate in momente specifice ale zilei.

In cadrul acestui curs vom invata nu numai despre cele 44 de talismane principale, dar si despre oglinzile lor si despre talismanele ajutatoare, impreuna cu modalitatile lor de activare, de implementare si de adaptare pentru epoca moderna.

Cursul se adreseaza atat celor care au studiat cele 44 de talismane traditionale, dar si tuturor celor care isi doresc o unealta usor de folosit pentru manifestarea rapida a dorintelor personale. Toti cei pasionati de Astrologie si de Hermetism vor avea ce invata si vor profita la maxim de cunoasterea oferita pentru a-si rafina arta.

Va asteptam cu drag!

Distribuie evenimentul