top of page

sâm., 19 sept.

|

Zoom

Yored Merkaba si activarea Corpului de Lumina

INVESTITIE: 400 RON

Registration is Closed
See other events
Yored Merkaba si activarea Corpului de Lumina

Data si locatia

19 sept. 2020, 11:00 – 15:00

Zoom

Despre eveniment

Sambata, 19 Septembrie, va invitam la un eveniment special care va continua seria de “Masterclass Events” organizate de catre Risvan Vlad Rusu!

In acest weekend, continuam seria de Masterclass Events cu o intalnire pentru toti cei pasionati de Cabala, hermetism si magie superioara - YORED MERKABA SI ACTIVAREA CORPULUI DE LUMINA - eveniment in cadrul caruia participantii vor avea oportunitatea sa fie initiati intr-una dintre metodologiile cele mai sacre ale Cabalei magice prin care vor reusi sa isi manifeste traiectoria spirituala si personala la un nivel unic, permitandu-le astfel sa devina ceea ce cabalistii numesc “Yored Merkavah” - “cel care vede dincolo de valul iluziei”.

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Ce este Merkaba (Merkavah) si ce reprezinta “viziunea lui Merkavah”
  • Procedura de meditatie YERIDAH - metoda prin care persoana reuseste sa se purifice energetic instantaneu si sa indeparteze energiile si entitatile negative din structurile sale
  • Stiinta celor Zece Ceruri (HECHALOT) si calatoria spirituala pentru recuperarea sinelui - in scopul reintregirii personale si a regasirii scopurilor personale
  • Marele ritual de invocare al lui METATRON si SURIYAH in scopul conectarii la cei 42 de Ingeri ai Portilor (fiecare dintre acestia va fi analizat individual, iar participantii vor avea, in urma initierii, acces la asistenta acestora)
  • Conectarea la Maggidim - Ingerii pazitori, ghizii spirituali si Maestrul Interior
  • Metoda “de urgenta” pentru conectare si obtinere de ajutor spiritual imediat
  • Activarea Merkavah si a Corpului de Lumina

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de pregatire in Cabala, hermetism sau energetica umana si cuprinde o serie de tehnici de inalta valoare spirituala care, in mod traditional, se predau foarte selectiv, criptic si pentru investitii foarte mari. Dorim, cu aceasta ocazie, sa oferim acces facil tuturor celor interesati si care investesc timp in cunoasterea si evolutia lor la aceste tehnici spirituale transformative (acesta este scopul Masterclass-urilor). Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 19 Septembrie, intre orele 11:00 - 15:00. Participantii care se inscriu ferm vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola. Toti participantii vor primi materialele necesare, in format digital, in ziua desfasurarii Masterclass-ului.

Investitia pentru eveniment:

* 400 RON - pentru cei care achita pana in data de 19 Septembrie, inclusiv

* 550 RON - pentru cei care achita intre 20 si 29 Septembrie, inclusiv

* 800 RON - pentru cei care achita dupa data de 30 Septembrie, inclusiv.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page