top of page
  • Writer's pictureRisvan Vlad Rusu

BAZI ACADEMY 2017

Updated: Nov 25, 2018

The true Destiny Academy!Ei bine, daca tot a pornit valul de cursuri "Academy", iata ca a venit si vremea analizei destinului folosind vechea metoda chinezeasca a celor "patru coloane ale destinului" sau, in limba chineza, BaZi, curs care incepe chiar in acest weekend.

Inainte de toate, de ce "Academy"?

Raspunsul pentru hateri este simplu: ca instructor al Mastery Academy of Chinese Metaphysics din Kuala Lumpur, este obligatia mea sa ma adaptez schimbarilor hotarate de catre decanul academiei (Joey Yap), adaptand insa si preturile la standardele Romaniei, astfel incat aceste cursuri sa fie totusi accesibile pentru cat mai multe persoane interesate.

Raspunsul pentru cei care realmente doresc sa invete si mai ales sa practice: pentru ca dupa aproape 15 ani de programa universitara constanta, pana si in academia Maestrului Yap era timpul pentru o schimbare, luand in considerare mai ales modificarea ciclurilor elementelor in timp, dar si modernizarea societatii care cauta, din ce in ce mai mult si mai evident, solutii rapide, eficiente si cat mai precise pentru dilemele vietii. Astfel ca noua metoda de predare este in acelasi timp MODERNA, MULT MAI APLICABILA, ELIMINA TEORIA FARA BAZA IN PRACTICA si SE ADRESEAZA CELOR CARE DORESC SA PRACTICE SI SA AIBA REZULTATE IMEDIATE!

Care este diferenta care face diferenta?

Spre deosebire de vechea metoda de predare a metafizicii chineze care impartea fiecare domeniu de studiu in 4 + 1 grade (practitioner, master practitioner, consultant, advanced consultant si master), noua metodologie propune doua nivele principale: Academysi Mastery, iar pe langa acestea, Cursurile de Specializare. In aceasta noua impartire vor fi predate in mod primar BaZi, Feng Shui, Yi Jing si Qi Men Dun Jia. Fiecare modul curs va putea avea intre 3 si 7 zile, durata fiind anuntata in prealabil. 

Sa revenim insa la BaZi Academy... Ce include? Toata metodologia practicaa primelor 3 grade (asa cum erau predate anterior), fara insa a plictisi prin excesul teoretic, participantii primind suporturi extinse de curs, precum si fise tehnice de scurtaturi care ii vor asista in aprofundarea rapida a cunostintelor. Pe langa aceste metode, BaZi Academy cuprinde si metodologii noi, neintegrate pana acum in niciunul dintre module (ascending and descending Qi theory, BaZi si medicina traditionala chineza, BaZi si fenomenologia oculta, BaZi spiritual, divinatie si predictie instantanee folosind BaZi, analiza avansata a celor 60 de piloni, transformarea pilonilor in repere cardinale, etc.). 

Daca am studiat anterior BaZi I sau II merita sa particip la curs?

Raspunsul este un rasunator DA!Doar cateva ratiuni care justifica participarea ta la curs pot fi:

- sansa de a recapitula ceea ce cunosti deja, insa intr-o noua prezentare

- posibilitatea de a intelege structurile mari ale analizei si de a identifica tiparele din hartile natale BaZi

- sansa de a invata despre "ascending and descending Qi"- teoria cea mai importanta din toata practica BaZi si Feng Shui

- oportunitatea de a studia multe subiecte noi si antrenante

- obtinerea puterii de a percepe BaZi in mod holistic si perfect integrat cu celelalte arte ale Metafizicii Chineze

- sansa de a fi la curent cu noile metodologii de predare ale Mastery Academy of Chinese Metaphysics din Kuala Lumpur

- oportunitatea de a participa la seminariile si la cursurile specializate care sunt deschise doar celor care participa la cursurile din seria "Academy"

... si multe altele

Ce materiale primesc la acest curs?

- cele doua manuale oficiale pentru primele grade, in editiile lor cele mai noi

- manualele oficiale ale Mastery Academy of Chinese Metaphysics

- alte manuale si lucrari de specialitate in format electronic

- fise de studiu pentru facilitarea practicii

- diploma de absolvire a cursului

Va astept asadar in acest weekend sa pasim impreuna pe una dintre cele mai fascinante carari ale cunoasterii metafizicii chineze aplicate si sa invatam despre modul in care putem sa ne optimizam destinul astfel incat, la fiecare pas, sa manifestam din oceanul infinit de resurse interioare personale, tot ceea ce putem mai bun, mai frumos si mai util!

Weekend superb tuturor!

388 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page