top of page
pd_home_dreambig-DO-I-NEED-A-COACH_edite

          Asistenta oferita de un coach este o oportunitate unica pentru toti cei care apeleaza la un specialist cu experienta ca sa isi manifeste scopurile cele mai inalte, in timpul cel mai scurt. Pentru oamenii de afaceri, coaching-ul este o NECESITATE si ofera nu doar un avantaj competitiv fata de concurenta, dar si uneltele necesare pentru a transforma o companie intr-un mecanism organic care functioneaza impecabil!

CAND AI NEVOIE DE UN COACH SAU MACAR DE UN SFAT?

IATA 25 DE MOTIVE POSIBILE:

1. VREI SA CULTIVI STARI RESURSA SI SA RENUNTI LA STARILE INTERIOARE LIMITATIVE... pentru ca merita sa zambesti si sa te simti bine.

2. TE-AI BLOCAT... toate au mers atat de bine pana acum, te-ai simtit "pe val", iar acum esti intr-o pozitie de inferioritate fata de scopurile tale. 

3. VREI SA TRANSFORMI "CE-AR FI DACA" IN ACTIUNE... te-ai saturat de atatea planuri virtuale si vrei sa stii ce drum sa alegi.

4. VREI SA ITI CREEZI O VIZIUNE CLARA... pentru ca stii ca daca ai un plan clar, atunci poti obtine mult mai usor ceea ce vrei cu adevarat.

5. VREI SA IEI DECIZII MAI BUNE... si un coach are uneltele necesare ca sa te ajute sa iti cantaresti toate optiunile si sa evaluezi rezultatele.

6. VREI SA SCAPI DE CREDINTE SI TIPARE LIMITATIVE... pentru ca stii ca ai nevoie de stari resursa care te ajuta sa te dezvolti armonios. 

7. AI VIZIUNEA VIITORULUI, DAR ITI LIPSESTE UN PLAN DE ACTIUNE... un coach te poate asista sa iti stabilesti tacticile si strategiile cele mai potrivite pentru tine in vederea obtinerii grabnice a rezultatelor dorite.

8. TE SIMTI CA SI CUM TI-AI PIERDUT DIRECTIA...  si ai nevoie sa iti restabilesti prioritatile in viata, in afaceri si in relatii.

9. VREI MAI MULTA EFICIENTA... un coach iti poate arata cum poti obtine mai mult, cu un consum de energie mai mic, iar tu poti invata sa scoti la lumina cea mai buna versiune a ta.

10. ACTIUNILE TALE NU SUNT CONFORME CU CEEA CE GANDESTI... un coach te poate ajuta sa scapi de tiparele limitative care creeaza autosabotajul si poate instala in tine "starea de congruenta"cu scopurile tale.

11. AI NEVOIE DE UN MAI BUN MANAGEMENT AL TIMPULUI SI VREI SA SCAPI DE AMANARE, LENE SI PROCRASTINARE... un coach te poate invata ce tipare pozitive sa adopti ca sa iti organizezi timpul in modul cel mai eficient.

12. VREI SA CASTIGI MAI MULTI BANI... un coach cu experienta poate sa te faca sa constientizezi punctele tale forte si sa profiti de ele la maxim in scopul maximizarii profitului.

13. TE REGASESTI INTR-UN MOMENT DE TRANZITIE MAJORA IN VIATA... schimbarea locuintei, a locului de munca, divortul, pierderea unor persoane dragi, falimentul sau orice alt tip de tranzitie vitala majora poate destabiliza orice persoana. Un coach cu experienta te poate face sa te ancorezi in momentele pozitive si sa te propulsezi catre noi inceputuri pentru a face ca tranzitia sa fie una catre o viata mai buna.

14. AI NEVOIE DE NOI PROVOCARI SI VREI SA IESI DIN ZONA TA DE CONFORT... plictiseala, monotonia, stagnarea... cati nu vor sa le lase in urma fara sa isi destabilizeze viata? Un coach te poate ajuta sa cultivi comportamente, atitudini si preocupari noi si provocatoare.

15. AI NEVOIE DE IDEI NOI SI INOVATOARE... pentru ca ideile tale bune se pot transforma in profit si in fericire.

16. DORESTI SA ITI DEPASESTI FRICILE SI SA TE ELIBEREZI DE LANTURILE ANXIETATII... un coach cu experienta si cu o abordare holistica te poate ajuta in cel mai scurt timp sa iti transformi fricile in istorie.

17. VREI SA ITI CONFIGUREZI UN PLAN DE AFACERI CLAR... un coach care a lucrat ani de zile cu cei mai de succes oameni de afaceri te poate ajuta sa iti transformi viziunea in profit, analizand obiectiv cum poti deschide poarta nelimitarii folosind resurse limitate.

18. VREI SA ITI IMBUNATATESTI ABILITATILE DE COMUNICARE... comunicarea este "bisturiul" unui coach experimentat, iar cu rabdare, acesta te poate invata si pe tine sa intelegi cum sa comunici eficient.

19. AI NEVOIE SA TE SIMTI INDEPENDENT... un coach te poate invata ca independenta nu inseamna un control excesiv, ci armonie in toate capitolele vietii tale.

20. AI NEVOIE DE MOTIVARE... folosind un limbaj special si metode specializate, un coach te poate face sa te simti suficient de motivat pentru a trece la actiune si a transforma cararea vietii tale intr-una fluida, in care obstacolele se transforma in provocari pe care le poti depasi.

21. VREI SA PERCEPI VIATA IN CULORI STRALUCITOARE... pentru ca un pahar nu poate avea o jumatate goala fara a fi pe jumatate plin.

22. VREI SA INVETI CUM SA ITI ASUMI RESPONSABILITATEA PENTRU ACTIUNILE TALE... pentru ca, desi multi oameni prefera sa arunce mereu vina in exterior, tu stii ca printr-o buna organizare a vietii si a scopurilor tale, doar tu esti arhitectul propriului tau destin. Si mai mult, cultivarea faptelor bune acumuleaza karma virtuoasa.

23. VREI SA INVETI SA "CITESTI" OAMENII... un coach care este si specialist in profiling, asa cum sunt eu, te poate invata ca si cea mai mica tresarire a fetei are o semnificatie care, in circumstantele potrivite, poate face diferenta dintre succes si esec.

24. VREI SA INVETI SA "TE CITESTI" PE TINE INSUTI SI SA ITI AMPLIFICI INCREDEREA IN TINE... pentru ca daca tu esti bine, vei emite starea ta pozitiva de jur imprejur si vei produce schimbari in toti oamenii din jurul tau; iar increderea in sine te va motiva sa te autodepasesti.

25. VREI SA TE SIMTI DIN CE IN CE MAI BINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE... prin metode de autocontrol mental, un coach te poate invata ca orice moneda are doua fete si ca, daca asculti si internalizezi legile fundamentale ale Universului, viata ta se poate transforma intr-o opera de arta.

          Daca oricare dintre motivele de mai sus ti se pare cunoscut, inseamna ca un coach te poate ajuta. Daca decizi sa lucrezi alaturi de mine, vei patrunde in randurile unora dintre cei mai impliniti si de succes oameni si vei avea oportunitatea sa inveti de la un om care a investit pana acum peste 15 ani din viata lui in dezvoltarea sa personala si in ajutorul a mii de persoane pentru ca tot ceea ce m-a motivat in acest demers a fost o singura intrebare pe care mi-a adresat-o si mie mentorul meu si pe care si eu ti-o adresez tie chiar acum...  

Ce ai face daca ai stii ca succesul este in puterea ta deplina?

bottom of page