top of page
Headset and Keyboard

SEMINARIILE SAPTAMANALE

Seminariile saptamanale sunt un prilej de a discuta, de a dezbate si de a invata lucruri noi si interesante pe teme spirituale si de dezvoltare personala, trucuri, "secrete" si metodologii care sunt impartasite intr-o atmosfera deschisa, prietenoasa si plina de inspiratie. Seminariile saptamanale creeaza o comunitate de persoane cu interese comune, cu pasiuni unice si cu telul suprem de a-si manifesta o viata din ce in ce mai buna din toate punctele de vedere prin practica holistica si integrata a diverselor metodologii mentale, energetice si spirituale.

CAND?

Seminariile au loc SAPTAMANAL, in fiecare zi de JOI, si dureaza aproximativ doua ore, in intervalul 18:00 - 20:00.

CINE LE SUSTINE?

Seminariile sunt sustinute de Risvan Rusu si, in anumite ocazii, pot sa existe lectori deosebiti si invitati speciali. 

DE CE?

Pentru ca, desi incepute "in joaca", pentru prieteni, seminariile s-au dovedit a fi un spatiu informal, deschis si sigur pentru a dezbate, a impartasi si a invata.

UNDE?

Seminariile se desfasoara ONLINE, pe platforma ZOOM, accesul fiind oferit printr-un link unic pentru participanti.

CE INVAT?

Vei avea oportunitatea de a invata cele mai interesante concepte si metode spirituale,holistice si transformative.

INVESTITIA?

Investitia pentru fiecare seminar este de 50 RON, aceasta putandu-se plati in pachete de cate 4 seminarii la 200 RON (include TVA 19%).

CE SPUN PARTICIPANTII?

yin-yang-2.jpg

ElENA C. (manager)

"Nu imi puteam imagina ca a participa la niste intalniri saptamanale imi poate schimba viata si perceptia atat de mult! Atitudinea prietenoasa si mediul relaxat, dar mai ales cunoasterea demna de cele mai "tari" cursuri, nu doar de un "banal" seminar, mi-au modelat persoana in toate capitolele vitale."
bottom of page