Cine sunt eu?

In primul rand sunt un om, la fel ca si tine. In al doilea rand sunt un om care a avut norocul sa cunoasca oameni exceptionali care au devenit modele pentru propria sa dezvoltare pozitiva. Diferenta, cel putin pana la momentul in care citesti aceste randuri, este ca eu am ales constient sa am o viata extraordinara, mai precis sa o creez, sa ma transform in arhitectul unui trai care sa fie exact asa cum mi l-am dorit pana acum. Si, desi ma pot razgandi cu privire la diverse aspecte ale vietii, am libertatea si, mai mult decat atat, am la indemana uneltele necesare pentru a-mi schimba respectivele capitole exact asa cum vreau si in modul precis, aproape chirurgical, pentru a-mi manifesta scopurile si obiectivele cele mai inalte pe toate planurile. 

Sa fim seriosi... Cine nu isi doreste prosperitate? Cine nu isi doreste relatii de calitate? Admiratie? Respect? Clienti? Sex de calitate? Comunicare eficienta? Cine nu are cosul de dorinte plin cu vise? Ei bine, eu am decis sa transform toate aceste vise (dar si pe cele care ar putea aparea pe viitor) in realitate! Si poate ca cel mai important vis al meu a fost sa pot transforma si visele semenilor mei intr-o realitate cat se poate de tangibila (si nu, nu sunt o reintrupare a pestisorului magic de aur).

Si am descoperit cum pot sa fac acest lucru...

Cine sunt eu aici?

Sunt un intermediar specializat in livrarea si instalarea unor stari specifice care, prin natura lor complexa si holistica, iti pot transforma viata. Sunt un curier care iti poate aduce la usa metodele necesare pe care le poti aplica imediat pentru a-ti manifesta viata dorita. Trebuie doar sa iti doresti... Sa visezi... Sa iti dai voie sa te transformi in cea mai buna versiune a ta!

Cine sunt eu in mod formal?

In modul cel mai formal, sunt un economist, specialist in marketing si un doctoras al mintii pasionat de lumea psihicului uman iar hobbyurile mele sunt muzica, in special cea clasica, pianul reprezentand "obsesia" mea secundara, dupa cea de a-mi ajuta semenii sa fie fericiti.

Am studiat economia la Academia de Studii Economice si un master de Dreptul Uniunii Europene in Universitatea Dimitrie Cantemir, medicina prin Universitatea de Medicina si Farmacie, iar muzica in modul cel mai clandestin, dar alaturi de nume mari ale concertisticii pianistice din Romania. Nesatul de studiu si cam tocilar din fire, m-am gandit sa investesc si in studii in strainatate, unde am ales Mastery Academy of Chinese Metaphysics din Kuala Lumpur, Malaezia - cea mai mare Universitate de studii metafizice chineze, pe care am absolvit-o in anul 2013 cu distinctie de onoare, avandu-l ca si coordonator direct timp de sase ani chiar pe Dato' Joey Yap. Aici m-am specializat in BaZi, Feng Shui, ZeRi, Mian Xiang, Yi Jing, Mei Hua Yi Shu, Zi Wei Dou Shu si Qi Men Dun Jia. Qi Men a fost si specializarea in care mi-am dat lucrarea finala de licenta. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Pastrand pasiunea pentru Metafizica Chineza, am cautat si prin alte meleaguri decat cele Malaeziene si m-am specializat si in Ling Qi Jing, alaturi de Maestrul Mei Chun Li si in Tian Gan Di Zhi si Liu Ren Shen Ke, alaturi de alti Maestri de seama.

In afara de acestea, m-am specializat in masaj terapeutic si terapii complementare, in nutritie medicala si in formare si formare de formatori, fiind acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania. Convins de puterea dezvoltarii personale, am absolvit si cursurile de Consilier pentru Dezvoltare Personala, acreditate CNFPA si, pentru ca nu am avut liniste pana nu le-am dus pana la capat, m-am specializat si in Hipnoza Ericksoniana si Conversationala, devenind membru deplin al School of Hypnosis Professionals.

Un om care mi-a dus cunoasterea la un alt nivel este Richard Bandler - co-creatorul Programarii Neuro-Lingvistice, alaturi de care am studiat NLP, DHE (Designed Human engineering), NHR (Neuro Hypnotic Repatterning) si hipnoza. Am avut de asemenea oportunitatea sa studiez hipnoza si alaturi de Paul McKenna - unul dintre cei mai cunoscuti hipnotisti si specialisti in transformare pozitiva din lume.

Desi practic Qi Gong de la o varsta foarte frageda, am ales sa predau Reiki (cu diversele sale sisteme) in Romania inca din anul 2001 (avand sansa si binecuvantarea sa fiu la randul meu initiat de cei mai minunati Maestri din tara si din strainatate), datorita simplitatii sale si utilizarii facile si foarte puternice si eficiente. Reiki a devenit astfel una dintre uneltele principale energetice aplicate in cazurile in care doresc un impact pozitiv mai puternic asupra clientilor mei. 

Am avut sansa sa practic si sa studiez si Metoda Silva© si Silva Ultramind© care mi-au confirmat inca o data ca puterea fiecaruia dintre noi vine din interior. Dealtfel, catre abordarea mentala am fost orientat inca de timpuriu, fiind initiat in cateva taine ale filosofiei budiste care, dupa cum poate ca stiti deja, pune un accent deosebit pe dezvoltarea mentala a practicantilor sai.

Sunt membru si instructor in mai multe organizatii nationale si internationale (International Feng Shui Guild©, School of Professional Hypnosis©, School of Hypnosis Professionals©, CEPSPU©, Mastery Academy of Chinese Metaphysics©, American Association of Professional Hypnosis©, International Association of Reiki Professionals©, International Center for Reiki Training©, etc.) si caut sa promovez tot ceea ce am invatat pentru a face ca vietile semenilor mei sa fie mai bune si mai implinite!

Si, desi formarea mea si setea de cunoastere continua inca si probabil ca va continua pentru toata viata, ma voi opri deocamdata doar la cele expuse mai sus. Si daca doriti si o abordare vizuala, puteti vedea in continuare cateva fotografii (puteti sa dati click pentru a le mari) care, pentru mine, reprezinta nu doar momente frumoase alaturi de unii dintre oamenii minunati pe care am avut sansa sa ii cunosc, dar si ancore puternice pentru succes si pentru dezvoltare. Pentru ca, de fapt, cu totii cautam sa ne dezvoltam, iar oamenii - ancora, oamenii - cheie, oamenii - resursa sunt cei care ne indruma si ne sustin ca niste ghizi neobositi pe drumul nostru personal.