top of page

Daca faci ceea ce iti place, nu va trebui sa muncesti nici macar o zi in viata ta...

Lao Zi

          Crezi ca exista o diferenta intre MESERIE si CARIERA? 

          Tu ce cauti? O meserie? O cariera? 

          Stiati ca de fapt ceea ce cautam este SIGURANTA SI IMPLINIRE? Suntem avizi dupa confort, iar ceea ce facem si ceea ce obtinem ca urmare a ceea ce facem, satisfactia obtinuta subiectiv sau obiectiv, prin remuneratie, sunt factorii dupa care hotaram pasii carierei noastre? Sigur ca exista multi alti factori: lenea, procrastinarea, amanarea, dorinta de performanta sau indiferenta, rezistenta la schimbare sau afinitatea fata de risc... Toate acestea creeaza mecanisme mentale complexe care dirijeaza, pentru fiecare dintre noi, cararea implinirii personale. Si totusi, atat de multe lucruri depind de confortul nostru... Piramida nevoilor noastre este inalta si desi varful ei este unul spiritual, atunci cand iti ghiorlaie matele parca nu mai esti foarte motivat sa continui, iar atunci cand nu ai bani suficienti este destul de dificil sa investesti in propria ta dezvoltare personala...

          De aceea, ceea ce ne dorim de fapt este PROSPERITATEA! Iar prosperitatea depinde la randul ei de meseria noastra. Si daca reusim sa transformam meseria in cariera si apoi cariera in stil de viata, totul incepe sa functioneze ca uns, banii curg si apar resurse din ce in ce mai mari pentru indeplinirea a din ce in ce mai multe dorinte, de la mofturi banale si pana la nevoi superioare.

          Tu iti doresti prosperitate?

          Iti doresti un flux crescator si permanent de bani?

          Iti doresti sa iti transformi meseria in cariera? Dar cariera in stil de viata?

          Iti doresti sa lucrezi facand exact ceea ce iti place si sa castigi exact atat cat ai nevoie pentru a avea un trai superior?

          Am convingerea ca ai raspuns afirmativ la cel putin trei dintre intrebarile de mai sus, iar daca acesta este cazul, inseamna ca ai nevoie sa iti identifici punctele forte si sa iti intaresti punctele slabe, sa iti creezi o lista cu scopuri si sa iti definesti o VIZIUNE CLARA cu privire la ce vrei sa faci si ce vrei sa obtii din ceea ce faci. Ai nevoie sa te focalizezi pe scop si sa elimini factorii perturbatori mentali care pot sta in calea implinirii tale. Ai nevoie, si mai mult, ai resursele necesare sa iti manifesti chiar din prezent, viitorul dorit! Deja stii cum, dar poate ca iti amintesti ca la un moment dat ai uitat ceea ce vrei sa stii din nou, mai bine si mai eficient, mai puternic si mai focalizat, sa fii ca o sageata tintita catre centrul tintei tale supreme: IMPLINIREA PROPRIILOR TALE VISURI!

        Si mai am o convingere! Cred cu tarie ca experienta mea si dorinta ta de succes se pot imbina armonios pentru a gasi impreuna solutii pentru a-ti defini liniile directoare ale carierei si de a transforma viziunea ta intr-una in care, asa cum afirma inteleptul chinez Lao Zi, sa nu trebuiasca sa muncesti nici macar o zi in viata ta!

bottom of page