top of page

COACHING

Pentru ca TU esti sufletul afacerii tale, iar succesul este o stare care se poate cultiva si, mai mult decat atat, aceasta stare este contagioasa!

MENTORING

Pentru ca orice Lider veritabil are nevoie de un Mentor care cunoaste nu numai secretele mintii umane, dar se pricepe de minune si la afaceri!

DEVELOPMENT

Pentru ca orice proiect se implementeaza in faze, iar fiecare faza, tactica cu tactica, creeaza strategia globala care te conduce la succes!

               Serviciile psiho-mental-emotionale si de coaching al eficientei pentru firme si societati comerciale au devenit un standard al societatii moderne. Majoritatea firmelor care doresc sa cunoasca succesul in afaceri apeleaza la astfel de servicii pentru optimizarea activitatilor personale, pentru motivarea angajatilor si pentru maximizarea profiturilor. Prin tehnici specifice aplicate CORECT SI EFICIENT, firma dumneavoastra isi poate amplifica productivitatea si profiturile si isi poate crea o noua imagine de invidiat printre concurenti. Nu uitati ca IMAGINEA ESTE TOTUL, iar imaginea firmei dumneavoastra nu este decat PERCEPTIA celorlalti despre aceasta. Aceasta perceptie se poate modifica in bine! Indiferent daca esti varful unei firme mari, medii sau mici, NU LASA CONCURENTA SA TE DEPASEASCA!

Cum putem ajuta firma ta si cum te putem ajuta pe tine ca om de afaceri?
 

 • Prin programe de consiliere personalizata si individuala pentru tine si angajatii tai cheie.

 • Prin programe de Performance Coaching, Corporate & Executive Coaching.

 • Prin seminarii si cursuri locale organizate cu angajatii tai sau cu echipele de management.

 • Prin consultatii specifice prin care putem sa aflam impreuna CE, DE CE si CINE este cel mai bun client, furnizor, ofertant sau partener de afaceri pentru a optimiza fiecare interactiune personala.

 • Prin programe personalizate de Autocontrol Mental si relaxare controlata in scopul amplificarii extraordinare a potentialului creativ al tuturor celor implicati in afacerea ta.

 • Prin cursuri de management strategic dezvoltate de mine.

 

Ce putem face impreuna pentru afacerea ta?
 

 • Putem sa amplificam gradul de implicare al angajatilor.

 • Putem sa iti deschidem drumurile mintii catre noi oportunitati de afaceri.

 • Putem sa amplificam substantial puterea si placerea de a muncii. 

 • Putem sa cream impreuna un mediu profesional optim, vibrant si plin de vigoare.

 • Putem sa amplificam perceptia imaginii firmei tale de catre clienti.

 • Putem sa te invatam cum sa atragi noi colaboratori, clienti si furnizori potriviti.

 • Putem sa te facem sa ai multiple avantaje competitive fata de concurenta.

 • Putem sa facem ca produsele si serviciile tale sa fie apreciate la valoarea lor maxima

 • Putem sa te ajutam sa inveti cum sa cuceresti pe multiple planuri si alte piete.

 • Putem sa iti aratam cum sa ajungi si sa ramai in top, definindu-l chiar tu.

 • Putem sa analizam care este momentul potrivit pentru implementarea deciziilor.

De ce este bine sa apelezi la serviciile unui Coach ca mine?

                    Pentru ca pot percepe situatiile tale si ale firmei tale de pe o pozitie perceptuala detasata, ceea ce imi permite sa vin cu solutii creative, folosind resursele disponibile ale companiei.
                   Pentru ca in prezent, conform specialistilor si a experientei personale, lupta dintre firme se da la nivel de training managerial. Care manager este mai puternic, stabil si vibrant din punct de vedere mental? Acela va castiga piata si clientii! Iar eu stiu cum sa te fac sa fii cel mai bun!
             Pentru ca nu sunt implicat emotional in procesele decizionale si de orientare ale firmei, astfel incat solutiile mele vor fi intotdeauna la obiect si cu un efect pozitiv masurabil.
                  Pentru ca un Coach ca mine lucreaza la un metanivel... Daca tu esti pregatit sa conduci o firma, eu sunt pregatit sa te pregatesc sa o conduci la un nivel si la o eficienta maxima astfel incat sa treci primul, detasat, linia de sosire!
                 Pentru ca un Coach care cunoaste lumea energetica este capabil sa vada situatiile cu care te confrunti si dintr-o alta perspectiva care iti poate crea avantaje competitive superioare pe piata.

Cine sunt managerii care apeleaza la serviciile noastre?


Toti acei manageri care doresc sa cultive un mediu de afaceri prosper si vibrant energetic.
Toti acei manageri care doresc sa elimine "intamplarea" si sa selecteze cele mai bune momente pentru negocieri si lansari de produse si servicii pentru a obtine profit maxim.
Toti acei manageri care doresc sa amplifice productivitatea muncii prin simple modificari aduse spatiului de lucru si, implicit, circulatiei energiei, dar si prin optimizarea gandirii angajatilor.
Toti intreprinzatorii care doresc sa cumpere, sa inchirieze sau sa construiasca un sediu de firma si doresc sa gaseasca spatiul cel mai bun pentru a-i sustine in activitatea lor.
Toti acei oameni de afaceri care nu se tem sa-si activeze si mai multe oportunitati, astfel incat sa-si manifeste potentialul suprem pentru maximizarea profiturilor.
Toti acei manageri care simt ca isi pot fructifica mai bine oportunitatile si pot manifesta mai multa eficienta in mediul lor de lucru.
Toti acei oameni de afaceri care doresc sa scoata la lumina Liderul Interior si sa devina mentori pentru angajati, dar si pentru colaboratori.

Toti acei manageri care doresc succes crescator si masurabil si care sunt dispusi sa investeasca in propria lor dezvoltare si in cresterea afacerilor lor.

                      Pentru oferte personalizate si conforme cu nevoile fiecarui manager si a fiecarei societati comerciale in parte, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire initiala de audit. In cadrul acestei prime intalniri vom analiza impreuna obiectivele dumneavoastra personale si noi vom crea programul optim pentru tine, pentru firma ta si pentru intregul tau personal, astfel incat efectele pozitive sa fie maxime si sa apara in cel mai scurt timp posibil. Coaching-ul si Mentoring-ul nu mai sunt un lux... Au devenit o necesitate! Iar tu meriti tot ce este mai bun! 

bottom of page