top of page

sâm., 20 apr.

|

Cabinet

ASTROLOGIE HERMETICA I

1250 RON

Nu mai sunt locuri pentru acest eveniment
VEZI ALTE EVENIMENTE
ASTROLOGIE HERMETICA I
ASTROLOGIE HERMETICA I

Data si locatia

20 apr. 2019, 11:00 – 21 apr. 2019, 18:00

Cabinet, Bulevardul Mărășești 2B, București, Romania

Despre eveniment

Astrologia este fara indoiala una dintre stiintele ezoterice cele mai studiate, cele mai raspandite, dar si cele mai compromise de trivializarea horscoapelor de ziar. Din aceasta pricina, am decis prezentarea unui curs special de Astrologie ca stiinta hermetica, bazandu-ne in special pe originile sale de ramura araba, luand in considerare corelatiile sale cu energiile planetare si angelice.

Cursul de Astrologie Hermetica se adreseaza tuturor celor pasionati de destin, de astrologie, de hermetism si de magie si aduce in lumina adevarata potentialitate a acestei stiinte minunate.

Cursul va fi prezentat in trei parti din care prima, cea de fata, care se va intinde pe parcursul a doua zile intensive, va trata componentele ezoterice ale astrologiei, planetelor, stelelor, aspectelor si unghiurilor, precum si componenta analitica natala conform traditiilor antice hermetice. Cea de-a doua parte a cursului va trata latura previzionala a astrologiei hermetice, punand mare accent asupra punctelor arabice, a punctelor mediene si a tranzitelor stelare. Cea de-a treia parte a cursului se va focusa pe latura magica si aplicativa a astrologiei ca stiinta fundamentala pentru transformarea personala.

Va astept cu drag intr-o lume fascinanta si fundamentala pentru orice practicant sau adept al ezoterismului!

Distribuie evenimentul

bottom of page