top of page

sâm., 23 mar.

|

ZOOM

FLOAREA VIETII SI GEOMETRIA SACRA A TRANSFORMARII

Investitie: 400 RON (include TVA 19%)

Registration is closed
See other events
FLOAREA VIETII SI GEOMETRIA SACRA A TRANSFORMARII
FLOAREA VIETII SI GEOMETRIA SACRA A TRANSFORMARII

Data si locatia

23 mar. 2024, 11:30 – 14:30

ZOOM

Despre eveniment

Din seria nou introdusa a Atelierelor practice, va invitam Sambata, 23 martie 2024, sa participati la un eveniment deosebit si care se focalizeaza in mod primar pe analiza geometriei sacre din perspectiva hermetica si a utilizarii simbolurilor de putere pentru transformare personala. FLOAREA VIETII SI GEOMETRIA SACRA A TRANSFORMARII - este un atelier practic in care toti participantii vor avea oportunitatea sa invete despre misterele geometriei sacre ale Egiptului antic si despre practica si aplicatiile simbolurilor sacre de putere in viata de zi cu zi. Bazandu-ne pe principiul pitagoreic conform caruia "totul este numar si totul este geometrie", vom patrunde in lumea fascinanta a energeticii subtile a geometriei vietii si vom invata cum sa utilizam in mod activ unele tehnici pentru a aduce. armonie, echilibru si traire constienta.

Ce veti invata la acest eveniment:

- O introducere eficienta in arta Geometriei Sacre

- Originile hermetice ale Geometriei Sacre si miturile creatiei geometrice

- De la Geometria Sacra la Fractali si universuri cuantice

- Vesica Piscis, Floarea Vietii si emanatia Divina - o viziune Kemetica

- Aplicatiile si folosirea practica a celor noua simboluri fundamentale: Crucea, Triunghiul (si Elementele), Pentagrama, Hexagrama, Hexagrama Unicursala, Heptagrama, Octagrama, Vesica Piscis, Floarea Vietii

- Folosirea tripla a simbolurilor: folosirea mentala, folosirea talismanica si folosirea ritualica

- Geometria Sacra si magia instantanee

- Initiere speciala

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de dezvoltare personala, psihologie abisala, psihologie transpersonala, geometrie sacra, simboluri, energetica umana, relaxare, spiritualitate si evolutie personala. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc niciodata consultul medical de specialitate sau opinia specialistului.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 23 martie 2024, intre orele 11:30 - 14:30. Participantii care se inscriu ferm, prin completarea formularului de inscriere, vor primi prin e-mail inainte de eveniment detaliile pentru conectare.

Investitia pentru eveniment:

Este de 400 RON (include TVA 19%) si se poate achita in contul

S.C. SEKHMET CONSULT S.R.L.

RO83BRDE410SV79729244100

SWIFT: BRDEROBU

BANCA: BRD

BUCURESTI, ROMANIA

Va asteptam cu drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page