top of page

sâm., 03 oct.

|

Zoom

Magia Egipteana a lui Horus - Meditatie / Initiere

INVESTITIE: 350 RON

Registration is Closed
See other events
Magia Egipteana a lui Horus - Meditatie / Initiere
Magia Egipteana a lui Horus - Meditatie / Initiere

Data si locatia

03 oct. 2020, 11:00 – 15:00

Zoom

Despre eveniment

Sambata, 3 Octombrie, va invitam sa patrundeti in misterele Solare ale vechilor magi egipteni si sa participati la o meditate / initiere speciala despre MAGIA SOLARA EGIPTEANA A LUI HORUS!

Aceasta meditatie/initiere se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete metodele vechilor egipteni prin care reuseau sa se conecteze la energia infinita a Soarelui, resuind astfel nu numai sa se reenergizeze, dar sa isi si purifice spiritul si mintea. Horus - arhetipul fundamental Solar, reprezenta speranta, puterea, vitalitatea, forta si potenta spiritului si se manifesta in fiecare practicant in timpul meditatiilor si practicilor specifice.

Toti cei care doresc sa invete despre energizare, despre reglarea ciclurilor somn - veghe si despre puterea nemarginita a astrului nostru de zi, sunt bineveniti la acest eveniment.

In cadrul acestei intalniri se vor practica si trei metode magice speciale care aduc, prin aplicare, beneficii extraordinare! Aceste metode sunt:

  • LIBER RESH VEL HELIOS - o metoda hermetica speciala pentru conectarea la puterea infinita a energiei astrului nostru de zi
  • PRACTICA SOLARA A MANTREI GAYATRI
  • MARELE RITUAL SOLAR AL LUI THOT - metoda pentru manifestarea scopurilor, dorintelor si a vointei personale

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 3 Octombrie, intre orele 11:00 - 14:30. Participantii care se inscriu ferm vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola. Toti participantii vor primi materialele necesare, in format digital, in ziua desfasurarii Masterclass-ului.

Investitia pentru eveniment:

* 350 RON - pentru cei care achita pana in data de 3 Octombrie, inclusiv

* 450 RON - pentru cei care achita intre 4 si 10 Octombrie, inclusiv

* 650 RON - pentru cei care achita dupa data de 11 Octombrie, inclusiv.

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page