top of page

sâm., 16 dec.

|

PLATFORMA ZOOM

MEDITATIA DE SFARSIT DE AN

Investitie: 450 RON (include TVA 19%)

Registration is closed
See other events
MEDITATIA DE SFARSIT DE AN
MEDITATIA DE SFARSIT DE AN

Data si locatia

16 dec. 2023, 11:30 – 16:00

PLATFORMA ZOOM

Despre eveniment

Va invitam Sambata, 16 Decembrie 2023, sa participati la evenimentul cel mai important al iernii - MEDITATIA DE SFARSIT DE AN! Acest eveniment reprezintă una dintre cele mai frumoase si eficiente metode de a ne manifesta gratitudinea pentru anul care se încheie si de a primi cu bratele deschise energia benefica a anului care bate la ușa!

Meditatia de sfarsit de an este un eveniment in care, vegheati de umor, de poveste, de Lumina si de Ingeri, invatam sa ne purificam si sa ne scuturam de tot ceea ce este rezidual si sa ne pregatim pentru tot ce este mai bun din viitor, din toate punctele de vedere. Nu numai ca vom medita, dar vom depana povesti despre lectii, despre pilde, despre ce a fost si despre ce va sa fie, despre cate un sfat (sau mai multe), despre ce spun inteleptii ca este bine, dar si despre ce ne invata astrele sa facem ca sa fim constructorii propriului "bine" in anul care urmeaza.

Pornita initial de la intalnirile anuale cu prietenii in jurul mesei din sufragerie, iata ca in ultimul timp aceasta meditatie a devenit totusi o unealta prin care sa reusim sa impartasim mai multor semeni Lumina si "know-how"-ul necesar pentru a manifesta un an mai bun!

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de arta meditatiei si a manifestarii. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Aceasta meditatie se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 16 Decembrie 2023, intre orele 11:30 si 16:00. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment: este de 450 RON (include TVA 19%) si se poate plati in contul

S.C. SEKHMET CONSULT S.R.L.

RO83BRDE410SV79729244100

BUCURESTI, ROMANIA

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page