top of page

sâm., 20 apr.

|

ZOOM

PUZZLE-UL VIETII SI REINVENTAREA PERSONALA PRIN TEHNICI DE CABALA APLICATA

INVESTITIE: 550 RON (include TVA 19%)

Registration is closed
See other events
PUZZLE-UL VIETII SI REINVENTAREA PERSONALA PRIN TEHNICI DE CABALA APLICATA
PUZZLE-UL VIETII SI REINVENTAREA PERSONALA PRIN TEHNICI DE CABALA APLICATA

Data si locatia

20 apr. 2024, 11:30 – 16:00

ZOOM

Despre eveniment

Sambata, 20 Aprilie 2024, va invitam la un Workshop practic in care vom aborda 22 de metode eficiente si simplu de aplicat pentru reinventare personala, reconfigurarea liniei destinului personal si pentru deblocarea, pas cu pas, a potentialului personal nelimitat. PUZZLE-UL VIETII SI REINVENTAREA PERSONALA PRIN TEHNICI DE CABALA APLICATA doreste sa ofere participantilor un adevarat "meniu" de tehnici si de metodologii mistice aduse in modernitate si prin a caror aplicare cu consecventa, se va reusi nu numai o vizibila imbunatatire a calitatii spirituale a vietii, dar si o mai buna integrare, cu toate structurile, in complexitatea si provocarile de zi cu zi. De la segule magice si pana la ritualuri de putere complexe, toate aceste tehnici sunt aplicabile pentru situatiile cele mai diverse din viata fiecaruia!

Ce vei invata la acest eveniment:

- Metodologia practica a Cabalei Mistice adusa in modernitate

- Elementele teoretice de baza ale Cabalei Mistice

- Cele 22 de tehnici practice pentru reinventarea personala: segule, metode, invocari si ritualuri de putere! (Toate acestea vor fi dezvaluite participantilor in cadrul evenimentului.)

- Cele 22 de initieri specifice

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de energetica, de arta vindecarii mentale si spirituale, de hermetism si de cabala mistica. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Workshop se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 20 Aprilie 2024, intre orele 11:30 - 16:00. Participantii care se inscriu ferm, prin completarea formularului de inscriere, vor primi prin e-mail inainte de eveniment detaliile pentru conectare.

Investitia pentru eveniment:

Este de 550 RON (include TVA 19%) si se poate achita in contul

S.C. SEKHMET CONSULT S.R.L.

RO83BRDE410SV79729244100

SWIFT: BRDEROBU

BANCA: BRD

BUCURESTI, ROMANIA

Va asteptam cu drag!

 

Distribuie evenimentul

bottom of page