top of page

METAFIZICA CHINEZA

Mii de ani de experienta, cultura, filozofie si mister pun bazele unuia dintre cele mai mari domenii de cercetare orientala: Metafizica Chineza. Dupa multi ani de studiu, de practica si de cercetare, va oferim studii particularizate de Feng Shui, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Yi Jing, Qi Men Dun Jia si selectarea specifica a datelor.

iStock-92661939.jpg

BAZI SI ASTROLOGIE CHINEZA

Consultanta BaZi si de astrologie chineza se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi cunoasca resursele si potentialele interioare si sa reuseasca sa aleaga cel mai bun drum catre succes! Analiza chinezeasca a destinului ofera o precizie de neegalat si se adreseaza tuturor domeniilor, fiind aplicabila atat personal, cat si la nivel de corporatie sau de grup.

iStock-1404552106.jpeg

FENG SHUI

Studiile individualizate de Feng Shui analizeaza in cele mai mici detalii influenta energetica a mediului si a locatiei asupra individului si ofera solutii personalizate pentru a optimiza toate aspectele vietii, de la cele personale si pana la cele interactionale. Analiza Feng Shui este unul dintre atuurile cele mai de pret ale oamenilor si ale firmelor de succes, indiferent de domeniu.

iStock-1573765051.jpeg

QI MEN DUN JIA

Arta mistica a generalilor chinezi din dinastiile istorice este acum disponibila pentru studiu si aplicare tuturor celor interesati si care doresc sa aiba acces la o unealta imbatabila pentru succes. Qi Men Dun Jia reprezinta metoda de electie pentru asigurarea succesului deplin a multor corporatii si persoane publice si are multiple avantaje practice si aplicative.

UN MESAJ DE LA DATO' JOEY YAP!

MAI MULT DE DOUAZECI DE ANI DE STUDIU, DIN CARE PESTE DOISPREZECE ANI, ALATURI DE MENTORUL MEU - DATO' JOEY YAP 

IMG_0381.jpg

Bine ati venit in

LUMEA ARMONIEI

White Structure

Servicii oferite

ANALIZA ASTROLOGICA BAZI SI
ZI WEI DOU SHU

ANALIZE, AUDIT SI STUDII
FENG SHUI

SELECTARE DE DATE & EXECUTIE TACTICA SI STRATEGICA

ANALIZA SPOT
QI MEN DUN JIA
SI TEHNICI METAFIZICE

AUDIT FENG SHUI PENTRU TERENURI

AUDIT FENG SHUI COMERCIAL

CURSURI SI FORMARE METAFIZICA CHINEZA

TALISMANOLOGIE TAOISTA

Pentru informatii, oferte si solicitari cu privire la serviciile oferite, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de CONTACT

bottom of page