top of page
Buddha Statue

MEDITATIA ESTE CALEA REGALA CATRE SUCCES!

DE CE SA MEDITEZI?

De la vechii filosofi stoici si pana in templele de pe platoul Tibetului, de la vechii Samani si pana in inima Indiei, de la hermeticii si magii din trecut si pana la tehnicile mentale moderne, de la psihologie si pana in studiul transpersonalului, MEDITATIA a fost, este si va fi intotdeauna prezenta!

Si daca tot o regasim in atat de multe locuri, inseamna ca poate chiar are o eficienta aparte. In realitate, nu numai ca este eficienta, insa aceasta eficienta este demonstrata stiintific si se poate practica pentru a aduce plusvaloare si beneficii majoritatii capitolelor vietii.

RELAXARE

Meditatia este folosita pentru beneficiile ei clare in instalarea unei stari de relaxare profunde care, in timp, poate promova vindecarea! Meditatia este un adjuvant de nadejde in procesul vindecarii!

REGENERARE

Meditatia este cunoscuta pentru abilitatile ei de a regenera organismul dupa stari de oboseala sau suferinta. De aceea, este benefica tuturor persoanelor surmenate, obosite si aflate in recuperare.

ECHILIBRU

Pe langa o alimentatie echilibrata, un somn de calitate si exercitiu fizic, meditatia are un rol fundamental in promovarea echilibrului interior si a unei capacitati mult mai bune de a lua decizii corecte!

LECTURI RECOMANDATE

bottom of page