top of page

CE CARACTERISTICI ARE UN COACH EFICIENT?

STRATEGIE

GANDESTE STRATEGIC

SCOPURILE TALE DEVIN VECTORUL VIZIUNII LUI

ARE INTOTDEAUNA IDEI INOVATOARE

COMUNICARE

STIE SA ASCULTE IN MOD ACTIV

ARE ABILITATI DE COMUNICARE IMPECABILE

STIE CUM SA "INSTALEZE" STARI RESURSA

INVESTITIE

STIE SA OFERE FEEDBACK CONSTRUCTIV

ESTE UN AGENT AL SCHIMBARII

INVESTESTE IN PROPRIA LUI DEZVOLTARE

TRANSFORMARE

ESTE ADAPTABIL

STAPANESTE METODOLOGII TRANSFORMATIVE

II PASA DE INVESTITIA TA DE TIMP, BANI SI INCREDERE

                Oamenii apeleaza la serviciile unui coach sau consilier pentru ca vor sa invete abilitatea si sa isi (re)gaseasca vointa si energia pentru a putea si mai multe maine decat au reusit sa faca astazi. Oamenii doresc sa creasca, sa se dezvolte, sa fie mai buni si sa faca acestea intr-un mod eficient, rapid si sigur. 

               Ganditi-va doar cat de multa lume apeleaza la serviciile de coaching: actori, sportivi, oameni de afaceri, antreprenori, manageri, medici, avocati, profesionisti in marketing, specialisti in IT si orice om, indiferent de apartenenta la o meserie sau religie anume. Ce au in comun toti acestia? Cu totii identifica in mod subiectiv sau obiectiv un spatiu sau o distanta intre starea lor de acum pe toate planurile si cum si-ar dori ei de fapt sa fie; in serviciile unui coach ei cauta inspiratia si ajutorul necesare ca sa isi identifice si mai apoi sa isi manifeste toate visele frumoase. 

            Coaching-ul functioneaza intr-un mod specific si bine structurat si incepe intotdeauna cu definirea propriei viziuni, cu identificarea barierelor de identitate si a credintelor limitative si, mai apoi, continua cu stabilirea unor scopuri clare si aflate in sfera posibilului. Aceste scopuri se sistematizeaza in tactici si strategii care, pas cu pas, sub ghidajul atent al unui coach, devin realitate. Un coach aduce in fiecare etapa CALIBRAREA SCOPURILOR, astfel incat sa motiveze, sa indrume si sa clarifice pentru client care este urmatorul pas.

           Un coach este un ghid bine antrenat care are abilitatea de a identifica si de a prevedea eventualele obstacole viitoare care pot aparea si care poate sa indrume clientul catre strategiile optime pentru a depasi aceste obstacole sau, chiar pentru a le evita in totalitate. 

       Nu degeaba Coaching-ul s-a transformat in a doua cea mai ascensionanta meserie din intreaga lume.... PUR SI SIMPLU FUNCTIONEAZA! Si cum putini oameni pot afirma fara nici cea mai mica urma de dubiu ca vietile lor sunt perfect echilibrate si armonioase, sunt convins ca setea pentru performanta si implicit cautarea unui coach potrivit, vin din nevoia fireasca de a avea o viata implinita in care, atunci cand este nevoie, exista cineva, o persoana specializata care, de pe o pozitie perceptuala neutra, poate veni in ajutor in moduri pe care fiecare client le descopera intr-un mod intim si individual.

         Coaching-ul nu este doar pentru acei oameni care au probleme, ci se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi maximizeze potentialul manifest si care vor performanta la toate nivelurile si in toate capitolele vietii... Pana la urma, coaching-ul se adreseaza acelora care doresc dezvoltare personala durabila, armonioasa si perpetuabila in timp. Coaching-ul este pentru cei care constientizeaza ca fericirea se traieste, dar se si invata si ca aceasta este un proces structurat si format din alte sub-procese care se pot implementa prin actiuni specifice.

bottom of page