top of page
FINAL_MentorLogo.jpg
MENTORATUL alaturi de mine se adreseaza acelor persoane care sunt dedicate sa isi traiasca viata la un nivel superior al mentalului si care doresc nu doar sa se formeze, dar si sa se perfectioneze atat de mult incat sa poata promova mai departe, in folosul semenilor, valorile si virtutile necesare pentru o viata traita in armonie deplina.
Limitat unui grup exclusiv de practicanti, programul de Mentorat ofera oportunitatea de realizare a unor conexiuni intre persoane, pentru exercitii de grup in conditii "reale"de viata si de a invata direct de la mine si de la alti formatori si instructori nationali si internationali. De la studiul mintii si al capacitatilor sale nelimitate si pana la bioenergetica si spiritualitate, Mentoratul alaturi de mine se doreste o experienta holistica, unificatoare si menita sa aduca la manifestare potentialul extraordinar al fiecaruia. 
Programul de Mentorat va ofera posibilitatea sa va creati amintiri de neuitat care sa va hraneasca povestile de succes pentru intreaga viata. 
Nu exista lux sau bogatie mai mare decat oportunitatea de a invata si de a te dezvolta alaturi de oameni cu interese comune si langa un trainer al carui scop declarat in viata este sa faca din tine cea mai buna versiune a acestui moment! 
Tocmai de aceea, programul de Mentorat reprezinta o oportunitate exceptionala de a avea o legatura stransa nu doar cu un coach, dar si cu un grup de dezvoltare personala in care se pot lega prietenii si colaborari durabile, toate in scopul imbunatatirii calitatii vietii tale si a semenilor tai! Si totul fara conditionari sau limitari.

bottom of page