top of page
FINAL_MentorLogo.jpg
MENTORATUL alaturi de mine se adreseaza acelor persoane care sunt dedicate sa isi traiasca viata la un nivel superior al mentalului si care doresc nu doar sa se formeze, dar si sa se perfectioneze atat de mult incat sa poata promova mai departe, in folosul semenilor, valorile si virtutile necesare pentru o viata traita in armonie deplina.
Limitat unui grup exclusivist de practicanti si de studenti de pe intregul mapamond, programul de Mentorat ofera oportunitatea de realizare a unor conexiuni intre persoane, pentru exercitii de grup in conditii "reale"de viata si de a invata direct de la mine si de la alti formatori si instructori internationali in Romania sau in calatorii in strainatate, in locatii speciale. 
Programul de Mentorat va ofera posibilitatea sa va creati amintiri de neuitat care sa va hraneasca povestile de succes pentru intreaga viata. 
Participantii la programul de Mentorat sunt invitati sa participe la diverse activitati extracuriculare sau la cursuri speciale si calatorii si beneficiaza de reduceri si preturi preferentiale la ofertele de formare specifice. 
Nu exista lux sau bogatie mai mare decat oportunitatea de a invata si de a te dezvolta alaturi de oameni cu interese comune si langa un trainer al carui scop declarat in viata este sa faca din tine cea mai buna versiune a acestui moment! 
Tocmai de aceea, programul de Mentorat reprezinta o oportunitate exceptionala de a avea o legatura stransa nu doar cu un coach, dar si cu un grup de dezvoltare personala in care se pot lega prietenii si colaborari durabile, toate in scopul imbunatatirii calitatii vietii tale si a semenilor tai!

Din anul 2019 vin in intampinarea tuturor celor care sunt inscrisi in PROGRAMUL DE MENTORAT cu o noua formula, mai eficienta si mai usor de urmat si prin care vom reusi impreuna sa atingem scopurile pe care ni le-am propus intr-un mod mult mai accesibil si mai regulat.

Astfel, de acum ne vom intalni luna de luna pentru a discuta fata in fata aspectele cele mai importante ale practicii si da, toti cei care sunteti in mentorat, inca beneficiati de toate facilitatile ("secrete") pe care le cunoasteti deja. Doar ca avem in plus cateva surprize placute pe care le veti afla curand.

bottom of page