top of page
  • Writer's pictureRisvan Vlad Rusu

COACHING MASTERCHEF

Updated: Nov 25, 2018

Raspunsuri mici la intrebari mari, toate intr-un univers mentalAbordarea holistica in terapie si in lucrul cu clientii inseamna, in primul rand, eliminarea rigiditatii si a dogmelor.

Vindecarea si, in mod evident, schimbarea pozitiva nu se poate obtine la fel pentru toata lumea; chiar nu exista nicio reteta universal valabila. De aceea preferam sa pun in slujba clientilor mei atat tehnici energetice si informationale, orientale si moderne cat si tehnici de dezvoltare mentala si de coaching specializat, toate imbinate intr-un tot unitar armonios.

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane (DEX), HOLISTICinseamna "1. Care tine seama de principiile holismului; 2. Referitor la metodele de tratament din afara medicinei clasice: masajul terapeutic, homeopatia, medicina naturista", iar INTEGRATIV- "ceva care intregeste si completeaza, fara a afecta structurile valorice deja existente, credintele personale sau liberul arbitru."Exact aceasta este si abordarea mea in raport cu fiecare persoana pe care vreau sa o ajut.

COACHING MASTERCHEF:

La fel ca si la o reteta de mancare savuroasa, ingredientele potrivite trebuie amestecate in cantitati exact calculate, iar timpii de fierbere sau de coacere trebuie sa fie exacti. Altfel reteta este un esec. In acelasi mod vad si eu coaching-ul holistic. Am avut sansa sa procur de-a lungul ultimilor 15 ani ingredientele cele mai potrivite pentru a face cele mai bune si "gustoase" combinatii, iar goana mea dupa ingrediente si mai exclusiviste continua. De aceea m-am surprins transformandu-ma aproape fara sa simt, intr-un veritabil "bucatar" al mintii si al emotiilor, amestecand ingrediente si observand "gustul" obtinut. Iar atunci cand degustatorii au fost foarte satisfacuti de reteta, am stiut ca aceasta poate fi testata din nou si, fara prea multa uimire, am observat ca noii degustatori au avut reactii cel putin la fel de bune ca si cei dinaintea lor. Si asa a luat nastere abordarea mea personala despre ceea ce inseamna COACHING HOLISTIC SI INTEGRATIV.

Ce ingrediente am folosit? Eu sunt de parere ca cele mai de calitate: CONSILIERE, COACHING, NLP, DHE, NHR, COMUNICARE EFICIENTA, HIPNOZA CONVERSATIONALA, STUDIUL LIMBAJULUI CORPULUI, ANALIZA MICROEXPRESIILOR FACIALE, PROFILING, AUTOCONTROL MENTAL, TERAPIE MOTIVATIONALA, REIKI, QI GONG, HERMETISM APLICAT, CABALA PRACTICA, BIOENERGETICA, FENG SHUI, ASTROLOGIE CHINEZA, STRATEGIE MILITARA CHINEZA, QI MEN DUN JIA, STUDIUL FIZIONOMIEI, NUMEROLOGIE EZOTERICA, TAROTsi multe altele, dar poate ca cel mai important ingredient a fost, este si va ramane UMORUL! Intr-un mod aproape uimitor, oamenii se deschid atunci cand zambesc si cand rad din toata fiinta lor; tind sa devina receptivi la schimbare pozitiva si reusesc mult mai usor sa treaca peste tipare negative, cultivand in acelasi timp STARI RESURSAfavorabile care devin ANCORE POZITIVEpentru manifestarea unui viitor stralucitor.

Aceasta este abordarea mea holistica si acesta este modul in care ma diferentiez ca si Coach! Ah, si nu ma consider un Maestru in sensul traditional al cuvantului... Sunt doar un Maestru al propriei mele vieti si fac tot ce imi sta in putere ca sa transform tot ce stiu intr-un model viabil si functional pentru toti clientii mei. Caut mereu sa fiu un indrumator bun, un mentor asertiv si implicat si un profesor rabdator care isi urmareste indeaproape scopul: VIATA SEMENILOR MEI SA FIE DIN CE IN CE MAI BUNA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

Coaching-ul holistic se bazeaza pe colaborare si se adreseaza tuturor structurilor fiintei: trup, minte, emotie, energie si spirit. Coaching-ul holistic lucreaza cu si pentru oameni si are ca scop manifestarea celei mai bune versiuni a acestora in timpul cel mai scurt. Coaching-ul holistic se bazeaza pe virtuti si nu poate exista in afara Iubirii de oameni!

208 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page