top of page

sâm., 18 mar.

|

Platforma ZOOM

INITIERE IN HERMETISM - METODOLOGIA SI PRACTICA EVOLUTIEI PERSONALE

Investitie: 650 RON

Registration is closed
See other events
INITIERE IN HERMETISM - METODOLOGIA SI PRACTICA EVOLUTIEI PERSONALE

Data si locatia

18 mar., 11:00 – 16:30

Platforma ZOOM

Despre eveniment

Cartea - opera magna - a lui Franz Bardon, "Initiere in Hermetism", a stabilit nu numai un standard de practica pentru toti cei pasionati, dar mai ales o structura si o organizare imbatabila pentru cei care doresc sa practice, pas cu pas, stiintele fascinante ale vechilor initiati. Insa practica fara indrumare, asa cum insusi Bardon afirma in lucrarile sale, este de multe ori sortita esecului... Tocmai din acest motiv, Sambata, 18 Martie 2023, va invitam sa participati la un Masterclass intensiv dedicat hermetismului si practicii sale si bazat pe structura oferita de Franz Bardon in lucrarea sa. In cadrul acestui eveniment, toti participantii vor avea oportunitatea de a gasi raspunsuri practice la intrebarile lor si, mai mult decat orice, o structura a practicii care sa le poata oferi succes.

Ce veti invata la acest eveniment?

- Magicianul, Hermetismul si Magia Hermetica - prima poarta a initierii

- Principiul Elementelor si al Luminii: lucrul practic cu fundamentele structurale ale naturii

- Akasha si principiul eteric

- Structura in zece pasi a antrenamentului hermetic complex (aceste elemente vor fi dezvaluite doar participantilor)

- Cele zece initieri ale practicantului hermetic

- si multe altele...

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de spiritualitate, evolutie si dezvoltare personala si in special de practica, cunoasterea si magia hermetica . Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul sau tratamentul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest eveniment se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 18 Martie 2023, intre orele 11:00 si 16:30. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment este de 650 RON si se poate plati intr-unul dintre conturile urmatoare, mentionand la explicatii doar cuvantul "TRANSFER" sau data evenimentului:

CEC BANK: RO23CECEC001946393289111

CEC BANK: RO91CECEB00108RON4476156

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul

bottom of page