sâm., 06 aug.

|

Platforma Zoom

RITMUL UNIVERSULUI - TEHNICILE AVANSATE ALE SAMANISMULUI MODERN

INVESTITIE: 500 RON

RITMUL UNIVERSULUI - TEHNICILE AVANSATE ALE SAMANISMULUI MODERN

Data si locatia

06 aug., 11:00 – 16:00

Platforma Zoom

Despre eveniment

Daca sunteti pasionati de Samanism si de practica Samanica si ati participat cel putin la nivelul I al cursului de Samanism organizat de catre noi, atunci va astept Sambata, 9 Iulie 2022, la un Masterclass deosebit pentru toti cei care doresc sa isi aprofundeze cunoasterea si practica Samanismului ca un adevarat explorator al lumii nevazute - RITMUL UNIVERSULUI - TEHNICILE AVANSATE ALE SAMANISMULUI MODERN!

Ce veti invata la acest eveniment:

  • Temele teoretice si aplicatiile practice ale acestui Masterclass vor fi dezvaluite direct participantilor (dar promitem ca sunt toate foarte "juicy")!

MENTIUNE IMPORTANTA: Acest eveniment se adreseaza tuturor celor pasionati de samanism, practici samanice, muzica sacra, meditatie si calatorii astrale. Toate metodele prezentate sunt lipsite de “reactii adverse” si nu au contraindicatii, iar in cazul unor suferinte fizice, ele nu inlocuiesc consultul medical de specialitate.

Cum se desfasoara evenimentul:

Acest Masterclass se desfasoara online, pe platforma ZOOM, Sambata, 9 Iulie 2022, intre orele 11:00 si 16:00. Participantii care se inscriu ferm, vor primi prin email linkul de conectare, userul si parola.

Investitia pentru eveniment:

* 500 RON

Va asteptam cu mult drag!

Distribuie evenimentul